Principal » Internet » Kcalmar - Dieta și Regulamentul 1.0.14

Kcalmar - Dieta și Regulamentul 1.0.14

Internet : Kcalmar - Dieta și Regulamentul 1.0.14

Kcalmar - Dieta și rețetele sunt o aplicație pentru persoanele care doresc să introducă o dietă sănătoasă, adaptată la un stil de viață diferit, de exemplu. Pentru oamenii ocupați sau sportivi.

După instalare, vă solicită să creați un cont și să o puteți utiliza un cont Facebook sau o adresă de e-mail. Apoi oferim date despre sexul, vârsta, greutatea, creșterea, activitatea fizică și scopul, pe care vrem să le realizăm. Mai târziu, programul propune o selecție a uneia dintre cele patru categorii principale de dietă: Korpo, Mama, Sport și Sănătate. În fiecare dintre ele, putem folosi subcategoria, de exemplu. De la un super creier de dietă, pentru culturisti, dieta pentru persoanele care sufera de diabet, pentru vegetarieni sau pentru cei alergici la gluten.

După selectarea dietei (dezvoltată de un profesionist), primim o listă de mese care sunt programate cinci pentru fiecare zi. Informațiile sunt date într-un mod accesibil, folosind plăci care vă permit să vizualizați rapid următoarea masă ne așteaptă. Făcând clic pe fiecare țiglă, vom găsi informații despre modul de pregătire a unui vas, cu valorile sale calorice și o listă de ingrediente necesare. Programul afișează, de asemenea, lista produselor necesare într-o filă separată, disponibilă în colțul din dreapta sus al ecranului. Există o greutate a alimentelor și a tipului lor, care va facilita cumpărăturile în magazin. În plus, putem salva o reamintire a mesei viitoare din calendar.

Recomandat
Lasă Un Comentariu