Principal » Android » Kcalmar - Dieta și rețete1.3.1

Kcalmar - Dieta și rețete1.3.1

Android  : Kcalmar - Dieta și rețete1.3.1

Kcalmar - Dieta și rețetele reprezintă o aplicație pentru persoanele care doresc să-și schimbe obiceiurile alimentare mai sănătoase și de modul în care intenționează să piardă niște kilograme.

După instalare, vă solicită să creați un cont și să o puteți utiliza un cont Facebook sau o adresă de e-mail. Apoi oferim date despre sexul, vârsta, greutatea, creșterea, activitatea fizică și scopul, pe care vrem să le realizăm. Mai târziu, programul propune o selecție a uneia dintre cele patru categorii principale de dietă: Korpo, Mama, Sport și Sănătate. În fiecare dintre ele, putem folosi subcategoria, de exemplu. De la un super creier de dietă, pentru culturisti, dieta pentru persoanele care sufera de diabet, pentru vegetarieni sau pentru cei alergici la gluten.

După selectarea dietei (dezvoltată de un profesionist), primim o listă de mese care sunt programate cinci pentru fiecare zi. Informațiile sunt date într-un mod accesibil, folosind plăci care vă permit să vizualizați rapid următoarea masă ne așteaptă. Făcând clic pe fiecare țiglă, vom găsi informații despre modul de pregătire a unui vas, cu valorile sale calorice și o listă de ingrediente necesare. Programul afișează, de asemenea, lista produselor necesare într-o filă separată, disponibilă în colțul din dreapta sus al ecranului. Există o greutate a alimentelor și a tipului lor, care va facilita cumpărăturile în magazin. În plus, putem salva o reamintire a mesei viitoare din calendar.

Dietele prezentate în Kcalmar sunt foarte interesante și vă puteți implementa cu ușurință în viața de zi cu zi, chiar dacă lucrăm foarte mult. Interesant, aplicația este disponibilă complet gratuită și nu afișează anunțuri. Dietele din ea sunt incluse în ea interesante și merită remarcat. Prin urmare, planificatorii de a schimba ceva în calea lor de a mânca ar trebui să o testeze.

Recomandat
Lasă Un Comentariu