Principal » Windows » Kaspersky Safe Kids1.0.5.1360

Kaspersky Safe Kids1.0.5.1360

Windows  : Kaspersky Safe Kids1.0.5.1360

Kaspersky Safe Kids este un instrument destinat controlului parental, care permite părinților să reducă consumul de acces la conținut inadecvat pentru ei, dar nu numai.

Software-ul are funcții pentru gestionarea activității pe Internet a copiilor, utilizează dispozitive și aplicații. Vă permite să limitați accesul copiilor la site-urile care conțin conținut necorespunzător pentru acestea, precum și să decidă cât de mult timp pot petrece în fața calculatorului sau din care pot folosi aplicațiile. Managementul Kaspersky Safe Kids pot avea loc de la distanță printr-un serviciu special la care accesul necesită profilul lui Kaspersky.

Dacă posibilitatea unei ediții gratuite a Kaspersky Safe Kids sa dovedit a fi insuficientă, producătorul oferă o ediție premium plătită. De asemenea, oferă instrumente pentru a monitoriza locația unui copil, o previzualizare a activității în rețelele sociale și corespondența mobilă (apeluri telefonice și mesaje SMS) și notificări în timp real dacă sunt detectate activități suspecte.

Kaspersky Safe Kids este foarte ușor de utilizat și are o versiune limbă poloneză a interfeței. Aplicația a fost pusă la dispoziția computerelor Windows și Mac OS, precum și a dispozitivelor mobile Android și IOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu