Principal » Internet » Kaspersky OS: Laboratorul Kaspersky arată un sistem de operare care nu are nevoie de anti-virus

Kaspersky OS: Laboratorul Kaspersky arată un sistem de operare care nu are nevoie de anti-virus

Internet : Kaspersky OS: Laboratorul Kaspersky arată un sistem de operare care nu are nevoie de anti-virus

Numai ceea ce Jewngij Kasperski sa plâns de practicile Microsoft cu "Intruzive " pentru a promova Windows Defender Antivirus - amenințând poziția de software de producător independent pe piață. Și dacă ar putea fi pentru o retragere, mașina de curățare ar putea avea unul din propriul sistem de operare, care ar arăta poziția Microsoft? După 14 ani de muncă, într-un grad mare de natură, Kaspersky Lab introduce propria piață de OS.Aparent atât de sigur încât nimeni nu va conduce fără un computer cuantic puternic sub o manuală..

Nu știm prea multe despre Kaspersky OS. Din ceea ce puteți citi șeful Laboratorului Kaspersky, un nou sistem de operare și-a făcut debutul strat inteligent Kraftway 3 și se bazează pe drepturile de autor. Acest lucru este de a asocia un personal remarcabil de un nou sistem care poate fi anchetat. Concept clientul are nevoie.

Primul dispozitiv cu Kaspersky OS

Așa cum se potrivește sistemul de operare realizat de o afacere bazată pe securitate, toate aceste module de novediastystem și aplicațiile sale sunt semnate digital. Ichuchamianie și comportamentul sunt controlate de Secronage încorporată. Pentru a intra în codul neautorizat la Kaspersky, ar fi necesar să rupem semnătura digitală.

Care este cel mai important lucru, acest lucru nu este Linux. Jewgieiekasperski se asigură că nici o linie de cod de la operatorii sistemici existenți nu a fost folosită aici, totul a fost construit Unmonds, în vederea arhitecturii în care se află în primul rând siguranța.

Interfață de utilizator Kaspersky OS prietenoasă

14 ani, în inginerie software, un timp liber de timp, dar foarte mult, aparent, aparent, a continuat să lucreze pur teoretic. În cele din urmă, el nu știa cum să facă un sistem de operare sigură sau ar putea fi posibil. Când au început aceste lucrări, și amenințările teoretice pentru infrastructura-cheie. Astăzi, am condus la diseminarea internetului de lucruri - suntem mai des auzit despre accidentele în care atacurile din malware în afara lumii virtuale, folosind faptul că cei conectați la Internet de lucruri sunt pur și simplu o siguranță foarte proastă, moșteniți toți ani de greșeli și neglijabili pentru scris în minte desktop.

Indiferent dacă este de la Kaspersky OS-em, compania rusă poate amenința MicrosoftSitka, cum a amenințat Microsoft cu Windows Defender? La începutul ochiului, poate părea o comparație absurdă, dar să ne gândim la rata de creștere a Pecs și alte dispozitive conectate la rețea, de la camera web a senzorilor Irzmaite, prin frigidere, televizoare și mașini de spălat , pentru muncitori și vehicule. Pe această piață, microsthoubiled oferta, sub numele grațios al Windows10 Iot Core.

Acest succesor incompatibil al Windows, care nu a reușit să aibă un interes mai mare de la producători până în prezent - M astăzi.în. Datorită cerințelor: Versiunea fără cap necesită până la 256 MB RAM de ceas iProcessor 400 MHz. Un pic, luând o peletă că jetoanele cu un mare microcontroler popular Cortex M0 sunt adesea mai mici de 16 KB RAM.

Dacă există, de fapt, sistemul de operare Kaspersky cu microcernel-ul dvs. va fi capabil să se deplaseze pe acest întreg cargo hardware, pe care rețeaua de astăzi se poate dovedi a fi hardware pentru producători. Software-ul sistemului de lumină utilizată de ele nu este sigur, toate aceste camere IP sau termostatica după pornire pot deveni parte a unui BotNetu -i pentru a utiliza atacurile DDOS, paralizând efectiv cel mai mare internet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu