Principal » Internet » Kaspersky Mobile Security for Windows Phone, și cu sprijin pentru Samsung Safe

Kaspersky Mobile Security for Windows Phone, și cu sprijin pentru Samsung Safe

Internet : Kaspersky Mobile Security for Windows Phone, și cu sprijin pentru Samsung Safe

Dezvoltarea și diseminarea tehnologiei și a dispozitivelor mobile au însemnat că utilizatorii au acces la datele lor importante în aproape orice moment. Acesta este un adevărat festin pentru scriitori malware și oameni care așteaptă posibilitatea de a fura informații confidențiale, și modurile în care era mai mult: puteți ieftin și infecta nu numai de pagini web artizanale, dar, de asemenea, aplicațiile care sunt utilizate pentru a bani stoarcă. Pentru desfășurarea la Congresul Mobile Mondiale, planurile lor de protecție a platformelor mobile a dezvăluit Kaspersky, una dintre cele mai populare companii de software de securitate.

Cele mai importante informații pare să introducă suport pentru platforma Windows Phone, care, conform producătorului software-ul este un al treilea, creșterea rezistenței pe piața de telefonie mobilă și nu pot fi ignorate. Securitatea Kaspersky pentru pachetul mobil oferit de compania rusă datorită utilizării unui agent special, permite navigarea sigură a Internetului, protecția prin amenințări pe site-uri web și site-uri de phishing. Avantaje suplimentare pentru a sprijini politicile de schimb ActiveSync și capacitatea de a seta profiluri de securitate separate pentru dispozitive specifice. Întregul este destinat pieței de afaceri ca parte a securității Kaspersky Endpoint pentru afaceri, nu se știe dacă va veni și în versiunea pentru utilizatorii individuali. Nu există cuvinte despre antivirus de aici, care nu este surprinzător: sunt izolate aplicații în acest sistem și de a crea o astfel de creație pare cel puțin dificil. La urma urmei modulul antipshingowy ar fi util pentru că, la fel ca în cazul magazinului Google Play ca Microsoft nu este lipsa de aplicații care încearcă să stoarcă bani de la utilizator.

Cea de-a doua schimbare se referă la sprijinul pentru platforma sigură pregătită de Samsung pentru smartphone-urile și tabletele din seria de tabele. Această tehnologie vă permite să configurați schimbul ActiveSync, VPN, criptarea datelor și gestionarea dispozitivelor mobile (MDM). Acum, toate acestea vor fi posibile pentru configurarea și operarea utilizării Kaspersky Internet Security for MOBILE, cu rezultatul că administratorii pot gestiona mai ușor compania hardware. Datele valoroase vor proteja funcțiile anti-furt, cum ar fi distrugerea la distanță sau blocarea dispozitivului, precum și urmărirea cu modulul GPS încorporat. În acest caz, apare o protecție antivirus. Pachetul Kaspersky va fi îmbogățit cu Windows Phone și Safe de la Samsung în cea mai recentă versiune care va apărea în prima jumătate a anului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu