Principal » Windows » Kaspersky Internet Security2021 21.3.10.391

Kaspersky Internet Security2021 21.3.10.391

Windows  : Kaspersky Internet Security2021 21.3.10.391

Kaspersky Internet Security este un pachet de securitate care oferă protecție completă a PC-urilor împotriva tuturor tipurilor de amenințări.

Se bazează pe programul Kaspersky Anti-Virus Antivirus. De asemenea, este echipat cu un firewall personal. Utilizatorii de laptop pot defini moduri separate de operare de firewall pentru diverse rețele - Internet, rețea locală și o rețea de încredere. Programul vă permite, de asemenea, să lucrați în "Modul de ascundere", în care computerul utilizatorului va fi complet invizibil în rețea. Se urmărește filtrul antispam peste postare.

Kaspersky Internet Security a fost, de asemenea, echipat cu un nou modul de control parental. Datorită sistemului de analiză lingvistică și capacitatea de a utiliza scrisoarea neagră, acest modul permite părinților să controleze eforturile copiilor lor în rețea. Kaspersky Internet Security are, de asemenea, o funcție care protejează datele de utilizator confidențiale (adrese de e-mail, parole, informații despre cardul de credit etc.) împotriva furtului.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu