Principal » Internet » Un card de familie mare în aplicația Mobywatel. O altă facilitare digitală

Un card de familie mare în aplicația Mobywatel. O altă facilitare digitală

Internet : Un card de familie mare în aplicația Mobywatel. O altă facilitare digitală

Din 9 iunie, în aplicația Mobywatel, puteți găsi o carte de familie mare. "Cardul a evoluat. Am făcut doar o alta, de important - digital - pas “, a comentat de Marlena Malag, șeful Ministerului Familiei și Politicii Sociale.

O carte de familie mare este un sistem de reduceri și puteri suplimentare pentru familii mari. Din 2018, Cardul este emis nu numai în formă tradițională, ci și electronică. Numărul primelor a depășit 3,2 milioane, și electronic - aproape un milion.

Planurile de adăugare a unei cărți mari de familie la aplicația Mobywatel au fost puternice de la începutul anului. În luna februarie, a început lucrările la lege și, de la 9 iunie, utilizarea unui card electronic este mult mai ușoară. În primul rând, birocrația a fost limitată deoarece nu mai trebuie să trimiteți o cerere separată pentru emiterea unui card în versiunea electronică.

Pentru ca o carte de familie mare să apară în aplicația Mobywatel, actualizați programul și adăugați serviciul potrivit. Familiile care nu au folosit Mobywatel până acum pot descărca aplicația din directorul nostru de software sau direct de la Google Play și App Store.

Dacă descărcați pentru prima dată aplicația, înainte de a adăuga o carte de familie mare, confirmați identitatea. Pentru a face acest lucru, executați aplicația și selectați un cerc cu semnul plus (+), semnat „Adăugați primul document “. Apoi confirmăm identitatea profilului de încredere.

În pasul următor, putem adăuga documente care sunt interesate de acestea disponibile în aplicație. În plus față de un card de familie mare în aplicația Mobywatel, putem adăuga:

  • erecept,
  • Mprawo de conducere,
  • Poștă,
  • Bilete de tren.

În plus, în aplicație vom găsi, de asemenea, date din registrul de dovezi personale și al registrului Pesel, datorită căruia Mobywatel poate servi pentru a verifica identitatea NP. în timpul călătoriilor.

E-Servicii: Vei primi on-line, fără a vizita birouri

- În aplicația noastră puteți găsi, de asemenea, un document național cu informațiile despre vaccinare. În curând, certificatul de covid al UE va apărea în el, care va permite libera circulație în jurul Uniunii Europene - anunțând ministrului Adam Andruszkiewicz.

- Împreună cu compania de asigurări sociale, lucrăm, de asemenea, în acest an, în acest an, legitimitatea pensionarului și pensionarului a apărut în cerere - adaugă secretarul de stat în KPRM.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software de informare

Recomandat
Lasă Un Comentariu