Principal » Internet » Karabiner10.22.0

Karabiner10.22.0

Internet : Karabiner10.22.0

Un carabinier este o aplicație mică pentru schimbarea cheilor de pe tastatura Mac.

Acest program poate fi util în special pentru utilizatorii de Mac noi care sunt obișnuiți să scrie pe tastatura adaptată la Windows. O altă structură de tastatură necesită și schimbând obiceiurile anterioare. Programul va funcționa perfect atunci când computerul nostru are o tastatură din altă regiune.

Datorită aplicației Karabiner, putem interma să transformăm cheia de comandă corectă cu tasta Alt ALT (opțiunea) și multe alte tastele newralgice. Aplicația funcționează în fundal și începe cu începerea sistemului. Puteți să-l setați pentru a-și face pictograma tot timpul vizibil în bara de meniu. Interfața programului constă în marcaje. Fila principală este "Schimbați cheia ", unde am setat ce taste se schimbă. Se compune dintr-o listă derulantă. După opțiunile lor, este foarte mult, motiv pentru care se recomandă testarea efectului după fiecare schimbare.

Un carabinier este un program foarte util care poate face viața mai ușoară pentru mulți utilizatori. Aplicația este disponibilă gratuit în versiunea completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu