Principal » Internet » Canar.0.34

Canar.0.34

Internet : Canar.0.34

Canary este o aplicație poloneză pentru a verifica calitatea aerului în orașele poloneze. Aplicația recuperează datele din stațiile de monitorizare din diferite părți ale țării și găsește automat cea mai apropiată. Pe această bază, avertizează despre o calitate slabă a aerului atunci când este mai bine să stați în camere închise.

Aplicația conține un ecran cu o listă de posturi și indicații preferate ale celei mai apropiate stații de măsurare. Pentru fiecare stație, puteți afișa o diagramă de schimbare în ultimele ore și o listă detaliată a indicațiilor. De asemenea, puteți viziona stații pe hartă.

Cel mai important avantaj al canarilor sunt notificări, datorită căruia nu trebuie să o conduceți pentru a obține o idee de aer condiționat în zonă. În setările puteți defini pragurile de mai sus pe care vă va informa canarul despre riscul de sănătate. De asemenea, puteți alege notificările de sunet, tipul de testare și frecvența de notificare. Important, Canarul descarcă automat datele de la cea mai apropiată stație, găsită pe baza locației telefonului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu