Principal » Internet » Camera video - Ce să acorde atenție la cumpărare?

Camera video - Ce să acorde atenție la cumpărare?

Internet : Camera video - Ce să acorde atenție la cumpărare?

Un recorder video este în prezent cea mai eficientă armă împotriva piraților rutier care creează situații rutiere periculoase, provoacă coliziuni, accidente sau încearcă să forțeze plata compensației. Ce să ghideze atunci când alegeți cel mai bun model?

Pe piață veți găsi o mulțime de dispozitive la diferite prețuri. Putem întâlni camerele web simple pentru aproximativ 100 de zloți, precum și avansate și completate cu înregistratoare video Gadgets pentru peste 1000 de zloți. Atât primul și cel de-al doilea grup, nu este potrivit pentru un șofer care a călătorit din când în când și se mișcă în principal în oraș. De ce?

Cel mai ieftin echipament nu oferă o calitate adecvată a înregistrărilor. Rezoluția slabă, o lentilă cu un unghi îngust de vedere și lipsa stabilizării imaginii fac înregistrarea calității foarte slabe și, în caz de îndoială, este dificil să se trateze o astfel de înregistrare ca dovadă a NP. în instanță. Pe de altă parte, dispozitivele foarte scumpe nu vor putea să-și folosească capacitățile în timpul exploatării obișnuite din oraș. 

Selectarea dispozitivului optim. Ar trebui să căutați o rezoluție completă HD (1920 x 1080 pixeli), are senzori de mișcare, capacitatea de a proteja o înregistrare validă înainte de a șterge, precum și stabilizarea și înregistrarea imaginii chiar și după întuneric. Acest lucru este un minim că înregistrarea a fost suficient de bună și de bună calitate pentru a servi ca posibile dovezi pentru poliție în situații contestate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu