Principal » Android » Google Calendar

Google Calendar

Android  : Google Calendar

Google Calendar este o aplicație care permite unui utilizator smartphone sau al Android Tablet să uite orice eveniment major, o întâlnire, o sarcină sau o caz de soluționare. Aplicația vă permite să sincronizați datele de program cu alte dispozitive, precum și afișarea datelor stocate pe dispozitiv. În prezent, nu este doar un calendar, ci și un asistent la îndemână.

Funcția de bază Google Calendar este integrarea cu conturile stabilite în această companie și se sincronizează datele cu un calendar disponibil ca parte a serviciului Gmail. Implicit, programul sincronizează contul principal, dar nimic nu vă împiedică să adăugați următorul. Aplicația acceptă, de asemenea, datele din alte calendare NP. colectate ca parte a contului de schimb al companiei, precum și înregistrate la nivel local pe dispozitiv prin aplicații pregătite de producătorii de echipamente. Avantajul programului creat de Google este de a fi o funcție asistentă: datorită integrării cu Gmail, vă permite să controlați sarcinile care trebuie efectuate mai ușor și să recunoască rapid evenimentele care apar în e-mailuri și le salvează în calendar.

Calendarul a fost realizat în conformitate cu ideea de a interfeței Material Design: cele mai multe elemente sunt aplatizate, iar culorile sunt simple și limitate, care vă va permite să obțineți lizibilitatea de mare și să se concentreze asupra conținutului. Vederea principală arată programul evenimentului pentru data viitoare. Este posibil să se treacă la o singură vizualizare zi, o vedere de 5 zile, precum și căutarea de sarcini pe tot parcursul calendarului. Problema este, de asemenea, nu de a dezvolta punctul de vedere al întregii luni. Panoul lateral retractabil permite comutarea între diferite calendare, precum și configurarea aplicației. Programul vă permite să adăugați și să editați oriunde evenimentele existente. Fiecare dintre ele poate fi atribuit unui alt calendar, are propriul timp de început și de sfârșit și chiar să fie repetat. Utilizatorul poate configura locația sarcinii (programul sugerează locuri), precum și pentru a invita alte persoane la ea. Fiecare dintre sarcinile poate purta în plus o notă, multe memento-uri diferite (atât sub formă de notificări cu alarmă și e-mail), precum și propria lor culoare.

Setările aplicației vă permit să configurați prima zi a săptămânii, pentru a alege un fus orar, precum și o gamă de notificări globale. De asemenea, este posibilă configurarea fiecărei calendare pentru a face ca sarcinile adăugate să aibă setări colective. Calendarul Google este disponibil în versiunea limbă poloneză absolut gratuită. Acesta oferă un widget de vizualizare program pentru a plasa pe desktop-ul dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu