Principal » Internet » Kakao vorbesc3.3.7.3022

Kakao vorbesc3.3.7.3022

Internet : Kakao vorbesc3.3.7.3022

Talk-ul Kakao este foarte ușor de utilizat, dar în același timp destul de extins și gratuit pe Internet Messenger. Versiunea personală a computerelor vă permite să sincronizați datele cu editare pentru dispozitivele portabile.

În plus față de posibilitatea standard de schimb de mesaje private, două persoane, Kakao Talk vă permite, de asemenea, să efectuați chat de grup cu un număr nelimitat de utilizatori din întreaga lume. Este disponibil pentru introducerea textului, precum și trimiterea de documente, fotografii, informații de contact, amintiri vocale sau locații. Fiecare chat poate fi protejat prin parolă, astfel încât utilizatorii neautorizați să nu poată avea acces la conversațiile noastre.

Valoarea Kakao vă permite, de asemenea, să obțineți apeluri vocale și apeluri video cu utilizatorii din întreaga lume complet gratuit (în jurul ceasului). Conversația poate fi mai atractivă utilizând filtrele de voce și video încorporate.

Important, Kakao Talk va funcționa excelent în scopuri de divertisment, dar comunicatorul poate fi, de asemenea, instalat cu succes pe computerele corporative. Fereastra de chat de grup poate reaminti foaia de calcul Microsoft Excel, a cărei aspect (tip font și dimensiunea textului) poate fi adaptată nevoilor dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu