Principal » Internet » K9 Protecție web

K9 Protecție web

Internet : K9 Protecție web

K9 Protecția web este un program care blochează accesul la pagini care conțin conținut nepotrivit pentru cel mai tânăr. Programul funcționează ca proxy-ul local. Configurația poate fi efectuată în browser.

K9 Protecția web vă permite să vizualizați activitatea pe Internet, cu accent deosebit pe acțiunile blocate și nu sunt permise. Opțiunile de configurare sunt foarte largi - puteți utiliza unul dintre gradele implicite de protecție sau puteți adăuga singuri cuvinte și pagini. Filtrarea motorului de căutare pentru motoarele de căutare dacă oferă o astfel de posibilitate.

Introducerea paginii blocate poate duce la afișarea notificărilor pentru a lucra sau a apela alarma. De asemenea, puteți bloca accesul la internet dacă un anumit număr de acțiuni vor fi blocate la un moment dat. Programul vă permite, de asemenea, să limitați accesul la rețea în timp.

Programul este disponibil gratuit familiilor. Instituțiile și școlile trebuie să cumpere o licență. Pentru ao rula la domiciliu, aveți nevoie de o licență care poate fi obținută pe pagină după o înregistrare gratuită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu