Principal » Internet » Într-un moment Google I / O 2016. Ceea ce ne așteptăm de la companie din View Mountain? # Io16

Într-un moment Google I / O 2016. Ceea ce ne așteptăm de la companie din View Mountain? # Io16

Internet : Într-un moment Google I / O 2016. Ceea ce ne așteptăm de la companie din View Mountain? # Io16

Într-un minut, pentru o clipă

..

Google / O 2016 va începe, cea mai importantă conferință a companiei din View Mountain. Acumula? Speculațiile circulă foarte mult în rețea, deși credeți că există, de asemenea, puternic sigură pentru următoarele trei zile. OTTENAS Tipuri:

Android realitatea virtuală

Acest lucru nu este doar un zvonuri: Google vă va arăta propriul set de ochelari de protecție pentru realitatea de dovirtuală - lumina și confortabilă, jaful lui Android. Menționând despre existența Android VR a apărut în informațiile despre eliberarea celei mai recente versiuni a motorului ireal, al unsprezecelea în consola Google Play Development. Unele urme găsit N Android pe smartphone-uri.

Este posibil ca ocazia să vadă, de asemenea, noul Odsłonacardboard, carton sau "VR ochelari pentru cei săraci .

Google Ear, adică. Echo, adică. Acasă

Amazon Echo sa dovedit a fi un succes de piață. Difuzorul AUDENT cu un asistent digital încorporat, capabil să simtă diverse întrebări ale utilizatorilor, are mulți oameni pentru mulți oameni, decât un pic jenant în spațiul public al recunoașterii vocale în smartphone-uri.

Deci, Google nu arată ceva similar.Pagina de pornire Google ar fi un vorbitor vocal controlat, care, de asemenea, ca un hub de control pentru sistemele intelligentnication.

Proiectul Tango sau publicitate în mereu

Nu numai un spațiu deschis. Proiectul Tango este de a aduce extensia Google Map în interiorul clădirilor. Camerele scanate ale camerelor web dimensionale, se transformă în reprezentarea lor digitală.

Bineînțeles, toate aceste scanări fragmentare vor fi taxate în norul Google 'A, și apoi lipiți publicitatea mondială virtuală.

Android N - atât de mult dulce

Trebuia să fie mai târziu, dar va fi mai devreme. Android N, o altă încarnare a celui mai popular sistem de operare implică, este deja disponibil într-o versiune de testare pentru dezvoltatori. Nagoogle I / O Trebuie să cunoaștem numele codului oficial (începând cu N) și numărul oficial (cel mai probabil 7.0).

Cea mai importantă noutate este să fii suport pentru multitasking Winterface, adică. Posibilitatea de a afișa simultan pe ecranul aplicației, adăugând notificări pe care le puteți spune direct, un nou meniu de setări rapide și o nouă economie de energie electrică complet nouă - DOBE MODE 2.0.

Chrome OS va avea ceva de a avea

Nu este suficientă aplicație în magazinul web Chrome? Sigur, prea puțin, cu atât mai mult că majoritatea sunt doar pagini de pagini. Totul indică faptul că în curând vom vedea sprijinul oficial al celuilalt pentru a lansa aplicațiile Android NachromeBook. Atât de mult după aplicațiile Web Fantasy care trebuie să aleagă oricui.

Alte curiozități

Numai Google a stabilit o cooperare cu Fiat Chrysler - nu voi termina. Poate în cele din urmă, vom vedea o mașină Google Junky vă oferă un trafic real și dificil? De asemenea, vă puteți aștepta la un smartphone de prim-curs, rezultatul lucrărilor la proiectul MAPAW. Este posibil ca ochelarii de protecție acceptată de Google Sticla să revină acest lucru împreună ca un design Slimer Aura. Este timpul pentru Google 'Azrobić, de asemenea, ceva care rulează Android uzură pentru Smartzegarków, Dziśpozostającym în spatele acestui lucru care arată Apple cu Watchos-I Isamsung cu Tigen.

Vă invităm să urmăriți relația noastră cu Google I / O 2016!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu