Principal » Internet » Facebook vă va urmări în curând - literalmente!

Facebook vă va urmări în curând - literalmente!

Internet : Facebook vă va urmări în curând - literalmente!

Confidențialitate pe Internet - astăzi acest concept este trezit doar de un zâmbet milă. Numai utilizatorii novice încă mai cred că acțiunile lor în rețea sunt complet anonime și cunoscute că au un cont pe site-ul de rețea socială nu este asociat cu nici o amenințare. Cu experiență și conștientă de amenințările politice știu că este suficient să vă publicați datele și fotografiile pentru a vă împărtăși practic datele cu întreaga lume. Din fericire, nimeni nu mă urmărește pe Internet! „-, probabil, unele oftat cu ușurare. Din păcate, acest lucru se poate schimba.


După cum știm Facebook, freacă traseele pe mai multe suprafețe ale comunității, provocând o mulțime de contemporani. Cu toate acestea, acest lucru nu interferează cu recrutarea de noi utilizatori al căror număr depășește un miliard. De obicei, majoritatea proprietarilor de profil FB fără probleme oferă informații cu privire la starea civilă, locul de muncă, educație, vârstă etc. Puteți oferi, de asemenea, adresa de reședință, care nu este foarte rezonabil. Ca și cum acest lucru nu era suficient, funcția de urmărire din sensul literal va apărea în curând!


Potrivit lui Bloomberg, Facebook pregătește o aplicație specială pentru dispozitivele mobile (smartphone-uri sau tablete), care va funcționa cu modulul GPS și 3G. Ce se întâmplă? Ei bine, această aplicație vă va păstra urmată locația utilizatorului, chiar dacă aplicația însăși nu este activă pe Facebook. Pe scurt, fiecare utilizator FB va fi în măsură să verifice unde suntem în prezent - în magazin, acasă, în mișcare, la un prieten sau

..

iubit. Acest ultim exemplu este probabil prea direct, dar acum imaginați-vă câte divorțuri vor genera această aplicație. Este suficient ca soțul sau soția ta va verifica în cazul în care există o a doua jumătate - în cazul în care acesta va fi o adresă suspectă este un rând gata.


Desigur, mesajul forțat de către reprezentanții Facebook este foarte nevinovat. În opinia lor, aplicația trebuie să vă permită să vedeți locația prietenilor dvs. - dacă se află în apropiere le puteți numi și vă invită la cafea. Traducere destul de naivă. În spatele toate acestea, un instrument foarte mare și foarte puternic de marketing este, de asemenea, ascuns. Fb bine, cu informații despre locația tuturor utilizatorilor, anunțul poate fi selectat nu numai în funcție de preferințele și interesele lor, ci și în ceea ce privește locația curentă. Dacă, de exemplu, suntem aproape de o galerie comerciala si suntem interesati de moda, Facebook ne va spune că într-un magazin în centrul comercial în prezent există o promovare pentru o colecție selectată de haine. Strălucitoare și oarecum înspăimântătoare în același timp.


Desigur, instalarea aplicației nu este obligatorie și ceea ce utilizatorii mai șubredă și cu experiență nu va reactiva, dar după cum știm pe Facebook, există nenumărate numărul de începători care încă mai cred în lanțuri, concursuri mari (click „Îmi place!"Și veți câștiga 20 de mii de zloți etc.) și folosiți în mod activ jocurile, astfel încât această aplicație să se instaleze fericit. Și care este părerea dvs? Veți instala o astfel de "spion "??

Recomandat
Lasă Un Comentariu