Principal » Internet » JPEGMINI1.9.9

JPEGMINI1.9.9

Internet : JPEGMINI1.9.9

JPegmini este o aplicație mică care reduce dimensiunea fotografiei. Programul reduce volumul fișierelor JPG fără pierderi de calitate vizibilă.

Aplicația optimizează fișierele JPG, poate reduce volumul lor chiar de mai multe ori. Interfața programului este de obicei "Poppy ", este foarte ușor de utilizat. Întreaga operațiune de conversie a fotografiei constă în glisarea fișierelor în fereastra programului. După o perioadă scurtă de timp în preferințele de catalog apar pe aplicațiile foto. Programul afișează, de asemenea, informații despre numărul spațiului salvat. Aplicațiile vor aprecia nu numai fotografia amator, iar profesioniștii pot fi de asemenea utilizați cu succes. Potrivit creatorilor, aplicația poate reduce dimensiunea fișierelor de până la 80%.

JPegmini este un instrument care poate fi util în multe situații de zi cu zi. Fotografiile mai mici pot fi trimise mai repede la rețea și salvați o mulțime de spațiu pe disc valoros. Programul poate fi descărcat într-o versiune gratuită de Lite sau a achiziționat versiunea completă. Ambele versiuni ale aplicației sunt disponibile la Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu