Principal » Internet » Jing2.7.0

Jing2.7.0

Internet : Jing2.7.0

Jing este un instrument mic pentru a lua screenshot-uri și înregistrând vizualizarea biroului Mac.

Interfața principală de aplicații este o soare animată, ancorată în colțul din dreapta sus al ecranului, de unde putem face o captură de ecran în orice moment sau să începem înregistrarea biroului nostru. Dacă această formă a interfeței nu face apel la noi, le puteți înlocui la pictograma din meniul sistemului.

Suportul programului se bazează pe selectarea zonei pe care vrem să o înregistram și apoi să selectăm dacă să salvăm ecranul sau să începem înregistrarea filmului. La dispoziția dumneavoastră avem un instrument simplu de editare a descărcărilor. Cu ajutorul său, puteți adăuga indicatori, text și, de asemenea, evidențiați fragmentul de imagine selectat. Programul salvează filme în format SWF (Flash), care este ideal pentru publicarea pe Internet, în timp ce capturile de ecran sunt salvate ca grafică PNG.

De asemenea, este posibil să publicați pe site-ul web.Com care oferă 2 GB de spațiu liber pentru capturile de ecran și videoclipuri.

Jing este un instrument util, în special pentru oamenii care creează screenscasty sau ghiduri. Programul este disponibil gratuit în versiunea completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu