Principal » Android » Jungle Jungle: Match 3 puzzle1.9.6

Jungle Jungle: Match 3 puzzle1.9.6

Android  : Jungle Jungle: Match 3 puzzle1.9.6

Jungle Jungle: Meciul 3 Puzzle este un joc de puzzle în care distracția constă în potrivirea a cel puțin trei elemente identice. Producția se caracterizează prin principii foarte simple ale gameplay-ului și de control necomplicat.

Conectați trei!

Etapele individuale ale junglei de bijuterii: meciul 3 puzzle au fost în mod evident plasate în junglă plină de bijuterii și aur, pe care vom putea câștiga, arătând percepția și abilitatea de gândire logică. Mai ales în partea mai recentă a distracției, deoarece sarcinile inițiale nu ar trebui să facă pe nimeni nici o problemă cu oricine. Nivelul lor scăzut de dificultate rezultă din faptul că mai întâi autorii explică regulile în ele și, în al doilea rând, doresc să ne încurajeze să jucăm în continuare.

Modul offline

În jungla de bijuterii: meciul 3 puzzle, ajungem peste 1000 de nivele pentru a finaliza, iar fiecare dintre ele poate fi numărat pe una, două sau trei stele. IMPORTANT, jocul nu necesită conexiune la internet, deci vom juca cu ușurință cu ea fără acces la rețea (de ex. în timp ce conduceți cu trenul).

Joaca gratis!

Jungle Jungle: Match 3 puzzle poate fi descărcat gratuit. Acesta este unul dintre multe jocuri gratuite de pe Android, care conține publicitate și micropaymenturi. Deoarece numărul de mișcări din fiecare etapă este limitat, le putem cumpăra pentru bani reali. Dacă nu vrem să o facem, nu vă împiedică să încercați să vă sperie.

Cele mai importante caracteristici:

  • Un joc de puzzle constând în potrivirea acelorași elemente
  • peste 1.000 de nivele
  • controlul banal
  • Funcționează fără acces la Internet
  • gratuit (publicitate și micropayments)

Recomandat
Lasă Un Comentariu