Principal » Android » Jeleu de jeleu1.4

Jeleu de jeleu1.4

Android  : Jeleu de jeleu1.4

Jelly Jump este un alt titlu mobil de la Kethapp. Acest studio este specializat în jocuri de arcade simple care câștigă popularitate datorită principiilor ușoare și bunelor performanțe.

Din nou, controlul va fi adus la un singur gest. Se atinge ecranul, cu ajutorul lui, facem saltul de erou. În saltul de jeleu, direcționăm acțiunile unei consistențe de jeleu. Sarcina noastră constă în dobândirea unor niveluri ulterioare, indicând platformele.

Acestea sunt, totuși, diferite mecanisme și viteza de conectare. Acest lucru face uneori o a doua întârziere sau reacția prea rapidă pentru a pierde. Fun este o overclockare standard a rezultatelor dvs. Jocul este, de asemenea, motivat de clasament.

Ca standard pentru producția de salt de jeleu Kethapp, are un corp de iluminat bine pregătit. Grafică, deși este simplu de farmec și muzică calm și hipnotizează. Un alt element fix sunt anunțuri insistente pe care le putem scăpa pentru o mică taxă. Deși saltul de jeleu nu aduce nimic nou la gen, este un titlu solid făcut al cărui fan al unei astfel de distractiv ar trebui să încerce.

Recomandat
Lasă Un Comentariu