Principal » Internet » Te duci la munte? Aceste aplicații vă vor ajuta să găsiți cele mai bune trasee și pante

Te duci la munte? Aceste aplicații vă vor ajuta să găsiți cele mai bune trasee și pante

Internet : Te duci la munte? Aceste aplicații vă vor ajuta să găsiți cele mai bune trasee și pante

Am scris deja despre cele mai bune aplicații care vă ajută să găsiți cazare în timpul călătoriei în partea de sus. Acum avem un set bun de programe prin care veți descoperi trasee pentru drumeții și pante montane, unde cele mai bune condiții pentru nebunia de schi.

Recurs! Spune-mi unde să merg?

Înainte de a alege un loc de plecare montan, puteți vedea ce condiții predomină în. Nu numai cei de pe pante (de ex. Cât de mult este zăpada pe ele), dar și ce este vremea, dacă există un risc de avalanșă... Aceste informații pot avea o influență decisivă asupra locului în care vom alege în cele din urmă la plimbări de munte, schi sau snowboarding. Unde să le caute? Cea mai ușoară modalitate de a le găsi pe Internet, aplicațiile mobile vor fi de asemenea de ajutor.

Se spune adesea că ritmul dezvoltării rețelelor din Polonia, cu mult înaintea capacității instituțiilor publice de a se adapta la realitatea în schimbare. Dar ceva începe să se schimbe mai bine. Autoguvernările montane sau serviciile de salvare știu că noile tehnologii le pot ajuta să funcționeze. Informații importante furnizate de un smartphone sau tableta va lovi atât de repede și turiști, de exemplu,. pentru salvatorii de munte. Dovada practică a acestui mod de a gândi la aplicarea noilor tehnologii este TARA PN.

Acest program utilizează m.în. Datele GPS, permițându-vă să descoperiți noi locuri pe trasee Tatra sau să salvați date exacte ale rutelor. În acest fel, el poate deveni un tovarăș de ajutor în expedițiile montane. Aplicația vă permite, de asemenea, să salvați o hartă a Munților Tatra, care poate fi utilizată offline. În munți, unde vremea poate în câteva minute să se schimbe radical, informațiile importante privind locația disponibile fără conexiunea la internet pot fi foarte utile. Programul creat pentru Parcul Național Tatra oferă, de asemenea, posibilitatea de a trimite mesaje de alarmă prietenilor dvs. (prin SMS sau e-mail). Și când călătoresc pe Tatra, vom descoperi ceva deranjant, de exemplu. Deteriorarea siguranței pe traseu pot trimite informații pe acest subiect - împreună cu datele GPS - la serviciile de munte.

O abordare similară pentru a facilita turiștilor de viață datorită noilor tehnologii prezintă oficial Munții Karkonosze Mobile App. În prezent, este disponibil numai pentru dispozitivele Android, ceea ce limitează popularitatea într-o oarecare măsură. Dar chiar faptul că a fost creat un program de acest tip, merită apreciere.

Aplicația Mobile Munții Mobile face parte din vizita Karkonosze Internet Design, disponibil la VisitKarkonosze.COM. Pe site-ul Web veți găsi o mulțime de informații practice despre Munții Giant, M.în. Harta, cazare, o listă de atracții turistice și o listă de rute montane. Aplicația este o extensie a unui site web pentru smartphone-uri și oferă utilizatorilor informații similare și avantajul său mare este că afișează o hartă a munților giganți offline. Ca rezultat, chiar și fără acces la Internet, vom fi în măsură să verifice locația noastră curentă.

Scrierea despre centrele montane poloneze privind progresul tehnologiei, este, de asemenea, demn de menționat aplicațiile din świeradów - Programul oficial al comunei świeradów Zdrój disponibile pe Android. Este adaptat în special pentru baza de cunoștințe de călători despre ceea ce se întâmplă în Swieradow Zdroj, combinat cu o hartă a traseelor ​​din Munții Jizera. Aplicație, după descărcare a datelor anterioare, poate funcționa, de asemenea, modul offline. Deci, avem un alt exemplu de idee foarte simplă, dar practică și utilă pentru planificarea călătoriilor - în acest caz, Swieradow Zdroj.

Unde să găsești trasee la munte rătăcitor?

Hărțile de trasee montane din Polonia sunt disponibile la îndemână și se pot potrivi în buzunar. Toate datorită aplicațiilor mobile care permit M.în. Pentru a descărca aceste hărți offline, apoi gratuit pentru a rula munții cu traseul exact salvat pe telefonul smartphone. Este important, ele sunt gratuite.

Pentru Android, de exemplu. Aplicația poloneză a traseelor.Aceasta este o bază bogată de cunoștințe pentru călătorii, ceea ce permite de ex. Verificați traseul rutei și descoperiți atracțiile turistice în zona noastră. Aplicația are un design modern, de styling. Aspect. Am recomanda sa participe cei care planifica o excursie la munte.

Utilizatorii cu dispozitive iOS pot fi plăcute de aplicația Hărți 3D - piese GPS pentru biciclete, excursii, schiuri și în aer liber. Versiunea completă costă OK. 3 euro, dar puteți descărca și programul Lite. Ce oferă aplicația? Datorită că putem găsi ambele căi montane existente, precum și propriul său Wytyczymy. Hărțile pot fi descărcate offline, ceea ce le va folosi chiar și fără acces la Internet. Aplicația vă permite să verificați cursul călătoriei noastre pe o hartă topografică. Deci, vom vedea terenul, ridicarea și locurile în care va trebui să fim mai atenți. Programul vă permite, de asemenea, să înregistrați drumeția montană actuală. Unde puteți schia?Iubitorii de drumeții montane sunt disponibile pentru aplicațiile care le vor ajuta în planificarea călătoriilor în timpul iernii. Și cum rămâne cu fanii nebuniei albe, sau de schi pe pante montane? Avem veste bună. Pentru ei, programatorii au, de asemenea, multe de oferit.

Pentru planificarea expedițiilor de schi, oferim NP. Programul Info Ski. Oferă informații despre două mii de stațiuni de schi din întreaga lume, inclusiv din poloneză. După descărcare, adăugați doar locațiile care ne interesează pentru a verifica m.în. Prognoza meteo și trafic pe pârtiile de schi. O caracteristică interesantă a programului este abilitatea de a seta o alarmă care ne va informa când zăpada a căzut în sat ales de noi.

Info de schi: Android, iOS.

Munții Entuziaști în Polonia pot folosi Skirport. Vom găsi informații despre 150 de rute în munții polonezi - despre vreme, despre ascensoarele de schi active. Aplicația oferă, de asemenea, hărți de traseu în munți și abilitatea de a vizualiza vizualizarea camerei. Skirport are, de asemenea, elemente sociale, deoarece recomandările locurilor pregătite de entuziaștii de schi.

Skirport: Android, iOS.

În cele din urmă, servim un program care merită să aveți cu voi mergeți la munți, dar nu dorim nimănui. Aceasta este o aplicație de salvare, recomandată oficial de către serviciile de salvare montană. Munții sunt frumoși, dar, de asemenea, trădători. Deci, ar trebui să instalați în programul de salvare a telefonului, înainte de a merge pe traseu. Până atunci, utilizați numai utilizatorii de smartphone-uri Android, ci versiunea IOS și a telefonului Windows sunt pregătite.

Programul ne va conecta automat prin telefon de la nr 601 100 300 (de economisire că merită în memoria telefonului!), care sprijină serviciile de salvare la munte. În timpul conversației, aplicația va trimite, de asemenea, datele noastre GPS, cu o precizie de trei metri. Într-o situație de criză, aceste date vă vor ajuta salvamarurile să ne găsească în munți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu