Principal » Internet » Judotownloader2.0

Judotownloader2.0

Internet : Judotownloader2.0

JDownloader este un manager de descărcare gratuită de fișiere gratuite din paginile populare de găzduire, de exemplu. RapidShare, Hotfile sau NetLoad Net. Programul vă permite să controlați procesul de coadă și descărcare de fișiere. Judotownloader funcționează foarte bine cu toate browserele. Este complet gratuit și răspândit sub licența GPL.

JDownloader are un linker încorporat al legăturilor, astfel încât atunci când link-ul este copiat în clipboard poate fi lovit automat la judecăți. Aplicația va adăuga toate fișierele pe lista care poate fi adăugată la coada de descărcare. Programul va începe să descărcați automat fișierele. Aplicația vă permite, de asemenea, să descărcați simultan mai multe fișiere și să afișați imaginile care verifică dacă descărcarea nu este un robot. Utilizatorul poate controla numărul de fișiere simultan descărcate și setează cea mai mare viteză de descărcare.

Aplicația este extrem de intuicja, iar interfața prietenoasă. În colțul din stânga sus există toate opțiunile și imediat sub ele file care sunt cea mai importantă parte a programului. În partea de jos a ferestrei, vedem toate cele mai importante date despre fișierele descărcate. Dacă facem clic pe o anumită legătură, informațiile despre acesta vor apărea în acest loc.

În Hidrownloader există, de asemenea, o contabilitate premium pe WebsTing Websquis. Oferind datele noastre programului, putem decide dacă dorim să descărcați fișiere în mod normal sau folosind un cont premium. Utilizatorul poate introduce orice număr de conturi și poate comuta între ele pentru a profita din plin de capacitățile programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu