Principal » Internet » Jaworzno: Aplicația de pe telefonul smartphone a ajutat la găsirea răpită. El putea pierde 2 milioane de zloți

Jaworzno: Aplicația de pe telefonul smartphone a ajutat la găsirea răpită. El putea pierde 2 milioane de zloți

Internet : Jaworzno: Aplicația de pe telefonul smartphone a ajutat la găsirea răpită. El putea pierde 2 milioane de zloți

Locația de urmărire a aplicației de pe un smartphone sa dovedit a fi salutară pentru un bărbat răpit de la Jaworzno, pe care l-am reușit să-l găsim. Abuzul găsit într-un notar, unde momentul a fost acela de a semna o afacere negativă pentru el însuși.

TVN24 informează despre detalii.en Afișind că ofițerii de poliție de la Biroul Central de Investigații din Poliție din Katowice, sediul poliției provinciale din Katowice și de la sediul municipal al poliției din Będzin și Jaworzno.

Găzduit de 34 de ani de la Jaworzna găsit datorită aplicației de pe smartphone. Analizând istoricul locației, polițiștii au ajuns la biroul notarial din Katowice, unde au reușit să găsească răpit. În sprijinul a doi bărbați, a trebuit să semneze un contract nefavorabil pentru el și ar putea pierde chiar și 2 milioane de zloți ca rezultat.

Ei au fost opriți, surprinși de prezența poliției și nu au stabilit rezistență când se opresc. Detaliile nu sunt dezvăluite încă, iar ancheta conduce un procuratură raională în Jaworzno.

Istoria locației în Hărți Google

Deși în cazul descrise caz, nu specificați o aplicație specifică care a fost utilizată pentru a urmări locația răpită, un exemplu poate fi chiar hărți Google. Membrii de familie pot chiar să profite de partajarea intenționată a locației lor către alte persoane care pot verifica harta unde un alt membru al familiei are o familie diferită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu