Principal » Internet » Calitatea aerului în Polonia: 3 aplicații care urmează

Calitatea aerului în Polonia: 3 aplicații care urmează

Internet : Calitatea aerului în Polonia: 3 aplicații care urmează

Un sezon de încălzire a început, ceea ce înseamnă probleme cu calitatea aerului în multe regiuni din Polonia. Cu ajutorul aplicațiilor mobile care vin poluarea ajuta cale de a închide ferestrele de la domiciliu la timp.

Materialul a fost creat ca parte a acțiunilor ecologice ale WP în mod natural.

Ca în fiecare an în zona din octombrie, aerul poluat devine o problemă reală în țară. În principal în seara și în dimineața aceasta poate provoca probleme de respiratie. În loc de așteptare cu închiderea ferestrei până în ultimul moment, când ne simțim mirosul neplăcut, puteți utiliza o aplicație care vă ajută să urmăriți de aer în Polonia.

Există numeroase programe pe piață, din care majoritatea excelentă are același rol - oferă acces la citiri de la senzorii de aer (în principal în ceea ce privește Numărul de pm10 și pm2.5 praf, Dar nu numai), pe baza cărora utilizatorul poate verifica modul în care calitatea aerului în zona sa se modifică în timp. Toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși, oferim 3 aplicații pe care ar trebui să le satisfacă pe toți.

11 cele mai bune aplicații pentru verificarea calității aerului

Aerly

Prima propunere este aerisită, care lansează o interfață interesantă și un număr mare de informații afișate. O diagramă clară vă permite să verificați modul în care se schimbă calitatea aerului în timp, iar harta de vizionare opțiunea - Comparați aerul nu numai în diferite orașe din Polonia, dar și în alte țări.

Date rapide de interpretare, desigur, Colorare atribuit fiecărui post de. Ei mai rău aer - acest lucru mai aproape de culoarea maroului. Citește de la stații specifice pot fi urmate.în. Datorită creării unei liste de locații preferate.

2.2.9

Vreme

Canar

O altă propunere este un canar popular în Polonia. Deși în acest caz, interfața nu a fost reîmprospătată de ani de zile, este clară și prezintă toate cele mai importante informații. Datele senzorilor pot fi vizualizate pe hartă sau în detaliu, creând o listă de favorite. Puteți utiliza filtre și, astfel, ajunge la numai acești senzori de aer care analizează parametrii specifici.

Canary sprijină, de asemenea, notificări, datorită căruia utilizatorul poate fi avertizat atunci când calitatea aerului scade sub nivelul specificat. O optiune interesanta este, de asemenea, să compare calitatea aerului în orașe ulterioare sub forma de „clasament “ dintre locațiile cele mai poluate.

Cantaria - calitatea aerului 2.7.6

Vreme

Smog Polonia

A treia propunere este aplicația Smog Polonia, care este un avantaj al simplității și a unui număr relativ mic de informații afișate. Apreciați-o astfel încât oamenii care caută un instrument simplu fără opțiuni de analiză extinse pentru. Există încă o vizionare a hărții (numai senzori din Polonia) și adăugarea unei stații la favorite.

Clasamentul orașelor poate fi, de asemenea, convenabil, pe fundalul căruia rezultatul calității aerului este afișat într-un oraș în care utilizatorul este în acest moment. Acest lucru ajută la găsirea rapidă a aerului împotriva altor orașe din țară.

Smog Polonia 5.0.55

Vreme

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsMoggoesGreenpowirism

Recomandat
Lasă Un Comentariu