Principal » Software » Grafică de calitate în jocurile Google Chrome - Unde depinde de?

Grafică de calitate în jocurile Google Chrome - Unde depinde de?

Software  : Grafică de calitate în jocurile Google Chrome - Unde depinde de?

Am scris recent despre faptul că în browserul Google Chrome putem instala jocuri interesante - alegerea este într-adevăr imensă. Este adevărat că acestea sunt jocuri de browser, dar cu toate acestea, unele titluri au nevoie de un hardware ușor mai puternic decât computerul de birou de acum 10 ani. Ce depinde de jocurile Google Chrome?
Despre cum să instalați jocuri pe Google Chrome am scris aici - Cum de a juca jocuri pe Google Chrome? Nu este un mare secret că calitatea grafică în jocurile Google Chrome nu va fi cu siguranță fanii uimitori ai consolei sau a titlurilor desktop. Fanii unor astfel de titluri ca Battlefield 4 sau Witcher 2 nu vor îmbunătăți grafica browserului Chrome. Pe de altă parte, totuși, timpul de jocuri simple și foarte evacuate făcute în tehnologia Flash au trecut mult timp, astfel încât oamenii care caută divertisment, nu vor fi satisfăcute focuri de artificii grafice.

Calitatea graficelor unor elemente poate fi comparată cu jocurile de la dispozitive mobile Android - există chiar poziții care sunt un port dintr-un sistem mobil. În multe cazuri, calitatea grafică depinde atât de jocul în sine, cât și de la puterea calculatorului. Recent, producătorii de jocuri de browser au observat că grafica mai bună și mai atractivă, cu atât mai mulți utilizatori decid să le încerce. În plus, unele jocuri avansate, cum ar fi nevoia de viteză, ne solicită să descărcați pachete suplimentare de date care sunt instalate pe computer. O astfel de soluție îmbunătățește calitatea graficelor și stabilitatea acțiunii.
Alte jocuri, de exemplu, a spus păsări furioase, nu necesită instalarea de pachete de date suplimentare, și totuși oferă grafică în calitate HD și o animație foarte netedă, bineînțeles, cu condiția ca placa grafică instalată pe computer să se ocupe de computer. Poate că pe netbook-ul cu un procesor grafic slab și o memorie de cadru de 1-2 GB confortabilă joc în titluri avansate va fi dificilă, atunci un computer nou nu poate gestiona toate jocurile disponibile în Google Web Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu