Principal » Internet » Care sunt cele mai bune site-uri web străine pentru a testa link-ul de internet?

Care sunt cele mai bune site-uri web străine pentru a testa link-ul de internet?

Internet : Care sunt cele mai bune site-uri web străine pentru a testa link-ul de internet?

Am verificat recent "Care sunt cele mai bune site-uri web poloneze pentru testarea link-ului de internet?", Astăzi vom testa trei alternative populare străine. Să verificăm cum să verificăm viteza de descărcare de bază și trimiterea, precum și datele detaliate despre blocarea web.

Testul de viteză.net

Vom începe prin Speedtest.net. Este demn de remarcat faptul că, dacă site-urile poloneze care testează legăturile de internet au unele restricții, această pagină străină de acest tip oferă o mulțime de funcții. Un exemplu ideal este propunerea de mai sus. Acest lucru nu este cu siguranță un instrument începător, deoarece datele generate sunt foarte precise și detaliate, deși, pe de altă parte, serviciul nu ar trebui să fie complicat. 

Folosind Speedtest.NET Vom realiza un test de legătură pe Internet bazat pe o conexiune între computer și cel mai apropiat server de la distanță din zonă. Acasă selectează automat cel mai apropiat server situat, cu toate că nimic nu stă în calea de a testa viteza atunci când vă conectați la server la celălalt capăt al lumii. Acordați atenție sistemului avansat de scanare. Deja după prima vizită de pe site, computerul nostru va fi localizat, vom obține locația celui mai apropiat server, în timp ce după o referință, rezultatele noastre anterioare vor fi stocate și disponibile pe site.

VITEZA.PE MINE

De remarcat este serviciul numit Speedof.Eu, a cărei caracteristică caracteristică este operația motorului HTML5. Aceasta înseamnă că instrumentul funcționează mai repede și mai eficient comparativ cu echivalentele scrise în Flash sau Java. Interesant, pagina poate rula cu ușurință pe dispozitivele mobile ale Apple și cu sistemul de operare Android. Minusuri? Avem doar 21 de servere diferite de a alege, astfel încât alegerea celor mai potrivite poate fi o problemă minoră. Dezavantajul poate fi, de asemenea, o interfață ușor arhaică, dar este un instrument pentru a testa viteza opririi și nu a paletelor de culori a monitorului.

Bandwidthplace.COM

Pentru cei care doresc să testeze doar viteza obturatorului de Internet, a fost pregătit un serviciu numit bandă de bandă.COM. Serviciul oferă o interfață foarte ușor de utilizat și o acțiune foarte rapidă - după selectarea serverului și începerea programului, întregul test durează doar o duzină de secunde. Din păcate, selecția serverelor este foarte mică, iar rezultatele nu sunt salvate în nici un fel, deși dacă doriți să verificați numai viteza (de ex. Respectarea contractului), o astfel de gamă de funcții sunt suficiente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu