Principal » Internet » Care sunt cele mai bune site-uri web poloneze pentru testarea conexiunii la Internet?

Care sunt cele mai bune site-uri web poloneze pentru testarea conexiunii la Internet?

Internet : Care sunt cele mai bune site-uri web poloneze pentru testarea conexiunii la Internet?

Decisând pe o conexiune la internet de mare viteză, sperăm că obținem ceea ce plătim. Din păcate, se întâmplă adesea că viteza reală a internetului și ceea ce Operatorul prevede contractul este două lumi diferite. Uneori ne dorim, de asemenea, pentru a vedea ce viteza reală de a trimite și descărcarea. Cum să o facă?
Găsiți pagina de conectare la rețea. Este atât de ușor? Din păcate, deoarece rețeaua poate găsi o mulțime de petreceri, care au puțin de făcut testarea, dar cu extorcare de bani și date private deja. Prin urmare, ar trebui să fie foarte atent și să folosiți doar site-uri de încredere, iar acestea sunt foarte puține. Mai jos sunt câteva sugestii care vor testa rapid și eficient viteza internetului.
Cu toate acestea, trebuie amintit că, înainte de a începe testarea vitezei internetului, merită limitarea tuturor variabilelor care pot afecta indirect sau direct credibilitatea rezultatului final. Este în primul rând despre mesageri activi, browsere web, programe de descărcare a fișierelor și toate aplicațiile care utilizează o conexiune la Internet. Pentru siguranță, ar trebui să lăsăm pachetul antivirus pentru a evita riscul de infecție a computerului. Astăzi vă vom prezenta pagini poloneze pentru a testa link-urile. Vine în curând pe paginile noastre, va apărea textul despre alternativele străine.
Vectra.PL / TEST
Vom începe cu o soluție comercială, adică partidul creat de Operatorul polonez, oferind printre altele, serviciul de acces la Internet. Dacă folosim Internetul acestei rețele și vrem să facem un test, ar trebui să ne amintim că furnizorul de servicii de link-uri online al companiei poate "favoarea " propriul dvs. Internet. Deci, puteți dori să comparați rezultatul cu o petrecere independentă pentru a testa Internetul.Conector de testare.EN

O alternativă la propunerile de mai sus poate fi testul cons-page.EN. Este una dintre cele mai populare sugestii (poziție înaltă pe Google atunci când tastați „link-uri de testare “). În acest caz, avem de-a face cu o interfață foarte simplă - în partea centrală există un fel de contor. Pentru a porni testul, faceți clic pe "Start " și așteptați rezultatele.Pingtest.EN

Dacă sunteți în căutarea unui pic mai avansat ca rezultat, dar totuși doriți să beneficiați de serviciile poloneze, ar trebui să acordăm atenție paginii Pingtest.EN. Trebuie menționat faptul că utilizarea acestui site vom verifica nu numai viteza de primire și trimitere a datelor, ci și o întârziere de legătură (ping) pentru pachetele mici și mari, cu indicarea întârzierii medii. Este o alternativa ideala pentru persoanele care doresc să verifice viteza de link-ul pentru jocuri online.

Recomandat
Lasă Un Comentariu