Principal » Internet » Ce beneficii oferă serviciul iCloud pentru iPhone 'a?

Ce beneficii oferă serviciul iCloud pentru iPhone 'a?

Internet : Ce beneficii oferă serviciul iCloud pentru iPhone  'a?

Pentru prima dată iCloud a fost arătat lumii de Steve 'și Jobs în 2011. Ce este iCloud? Acesta este un serviciu cloud gratuit care permite accesul la o suprafață de disc virtuală, precum și aplicații compatibile de mere. Cel mai mare avantaj este posibilitatea sincronizării iCloud. Aceasta înseamnă că putem face schimb de date între dispozitive care funcționează pe baza IOS (iPhone, iPad sau iPod Touch) și, de asemenea, gestionați de la computer.
ICloud vă permite să stocați o varietate de date, cum ar fi filme, fotografii, aplicații, jocuri și alte fișiere disponibile pentru suporturile Apple Dispozitive. Un exemplu de aplicare este capacitatea de a face o fotografie de la iPhone 'A, care este salvat automat în nor. De acum încolo îl puteți descărca de exemplu. de iPad sau un computer care rulează pe Mac OS X.


Cum să rulați serviciul iCloud?
În primul rând, ar trebui să vă înregistrați în serviciul iCloud. În versiunile mai noi ale sistemului, contul este pornit automat imediat după actualizarea. Va fi necesar ID Apple - Rețineți că autentificarea și parola sunt comune tuturor dispozitivelor. Dacă intenționați să configurați un al doilea cont pe un alt dispozitiv, nu veți putea să sincronizați datele dintre ele - dacă doriți să vă bucurați de capacitățile norului, trebuie să configurați un cont pentru toate dispozitivele Apple. Procesul de înregistrare a contului poate porni, de asemenea, de la un computer, care trece la // www.iCloud.COM /.
Beneficiile utilizării iCloud
Mai jos sunt câteva caracteristici și aplicații interesante care funcționează pe baza iCloud. Merită să se familiarizeze cu ei să profite din plin de potențialul de napping și de schimbul de fișiere prin cloud:
iTunes - Dacă folosim serviciul iCloud, toate fișierele ITunes achiziționate (muzică, clipuri video, cărți, aplicații) sunt salvate automat în spațiul virtual și le putem descărca sau le vom transfera între dispozitive în orice moment. Există, de asemenea, o versiune plătită a serviciului numit Itunes Match - permite catalogarea și transferul întregului albume din muzica achiziționată de la iTunes.
Streaming Fișiere foto - Toate fotografiile sunt mutate automat la nor. Perioada de valabilitate a fiecărei fotografii este de 30 de zile, dar puteți transfera liber fișiere între iPhone, iPad, iPod și Mac.
Documente - Dacă lucrați la pagini, numere sau keynote, sunteți stocate automat în nor. De la nivelul iCloud, le putem edita și vom deplasa între dispozitivele Apple, dacă avem aceste aplicații instalate pe ele.
Găsiți iPhone-ul meu - aplicație practică integrată cu iCloud, care va permite găsirea dispozitivului IOS pierdut.
Post, Calendar și contacte - de asemenea, în acest caz, toate datele prin intermediul aplicației apar în nor și pot fi editate și de transfer liber.
Backup - Dacă aveți acces la iCloud, atunci fiecare zi este creată automat de rezervă a datelor noastre. Acest lucru se aplică mesajelor, aplicațiilor, documentelor etc. - o funcție utilă dacă avem o bază imensă de fișiere importante.
Prieteni - versiunea de iOS 5, este posibil să se utilizeze icloud pentru a căuta prietenii, atâta timp cât dispozitivul are iOS și a fost de acord să trasabilitatea.
Jocuri - Dacă sunteți entuziaști de jocuri, atunci serviciul iCloud din cele mai noi titluri vă permite să salvați norii în nor. Datorită acestui lucru, performanța noastră nu va fi NP. accidental șterse.
ICloud permite gratuit 5 GB de spațiu pe disc. Cu toate acestea, este posibil să cumpărați mai mult spațiu. Taxa anuală este, respectiv, 16, 32 și 80 de euro pentru 10, 20 și 50 GB de stocare în cloud.

Recomandat
Lasă Un Comentariu