Principal » Internet » Ce beneficii oferă aplicația SkyDrive pentru Windows Phone?

Ce beneficii oferă aplicația SkyDrive pentru Windows Phone?

Internet : Ce beneficii oferă aplicația SkyDrive pentru Windows Phone?

Când utilizați sistemul de operare mobilă Windows, cu siguranță ați lipsit de multe ori spațiu pentru a stoca diverse fișiere. Cu avansarea noilor tehnologii, cele mai recente jocuri și aplicații care preiau tot mai mult spațiu. Același lucru este valabil și pentru fotografiile realizate în HD și filme de înaltă calitate. De regulă, memoria internă limitată este completă rapid și trebuie să salvăm o extensie suplimentară. În practică, se pare că locul se termină rapid. Ce trebuie să faceți pentru a evita să eliminați datele valoroase?


Cea mai bună soluție este de a utiliza disc virtual - este un spatiu virtual pentru a stoca diverse fișiere sau documente în cloud. Aceasta înseamnă că putem muta toate datele din telefoanele nori și apoi în orice moment să încărcați sau să copiați în memoria telefonului și invers. Soluția ideală în acest scop este SkyDrive - Serviciul Microsoft care a schimbat recent numele la Oneedrive. Să aruncăm o privire la beneficiile cererii de dispozitive Windows Phone.
1. Posibilitatea de a înregistra documente și editarea lor în nor. Deoarece acesta este un serviciu Microsoft, îl puteți integra cu biroul. Datorită acestui lucru, puteți gestiona documente importante de la nivelul discului virtual și le puteți edita.
2. SkyDrive Vă permite să partajați fișiere în orice format cu prietenii. Doar împărtășiți-le un link unde puteți trimite fișiere și gata.
3. Gestionarea gratuită a fișierelor, diviziune în foldere, abilitatea de a-și schimba numele și de a muta materiale oriunde - și interfața intuitivă face ca utilizatorii novici să nu aibă dificultăți în utilizarea resurselor.
4. Accesul la un motor de căutare extins de fișiere, care este util atunci când stocați un număr mare de materiale conținute în mai multe foldere. A existat, de asemenea, o funcție de previzualizare a dimensiunii fișierelor, data creației sau opțiunile pentru conectarea rapidă a legăturilor care trebuie împărtășite.
5. Multiplatform și capacitatea de a se sincroniza cu un computer. Aceasta înseamnă că contul presupus. Pe un PC, este pe deplin disponibilă de la nivelul unui telefon mobil cu Windows Phone - putem continua să editați fișierul creat prin intermediul unui computer și viceversa. În plus, puteți transfera date între dispozitive.
6. SkyDrive Oferă complet 7 GB spațiu suplimentar pentru fișiere și documente și, de asemenea, funcționează cu versiuni Windows Phone 7.5 și Windows Phone 8.
SkyDrive Avantajele sunt în urmă. O cantitate mare de spațiu liber, simplitatea de management și editare, integrare cu mai multe programe, precum și multiplatformability sunt principalele caracteristici care pun aplicația în prim-planul de discuri virtuale pentru dispozitivele care rulează Windows Phone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu