Principal » Internet » Ce smartphone durabil este în valoare de cumpărare? Am ales cele 5 cele mai bune modele

Ce smartphone durabil este în valoare de cumpărare? Am ales cele 5 cele mai bune modele

Internet : Ce smartphone durabil este în valoare de cumpărare? Am ales cele 5 cele mai bune modele

Smartphone, care va fi utilizat în condiții dificile, ar trebui să ofere în primul rând o locuință durabilă. Caracteristicile cheie sunt rezistența la căderi, imersie în apă sau praf. Dacă sunteți în căutarea pentru un smartphone blindat, am decis să vă ajute. Bine ați venit pe lista noastră.

Cuprins

  • Archos sens 50x (#zen)
  • Samsung Galaxy XCover 4 (#dwa)
  • Ulefone Armor 2 (# #)
  • MyPhone Hammer Energy (#)
  • CAT S60 (#piece)

Archos Sense 50xSmarton a primit o carcasă care îndeplinește certificat IP68. Așa că îl va suporta pe ploaie, precum și căderea în apă. Designul este, de asemenea, rezistent la praf. Carcasa a fost făcută din metal și plastic cu o factură de cauciuc care asigură o aderență mai bună. Arhos ar trebui să reziste, de asemenea, cele mai multe căderi.

Archos Sense 50x a fost echipat cu un 5 inci Full HD (1080 × 1920 pixeli). În mijloc, procesorul quad-core MD6737 este așezat, ceea ce accelerează până la 1,5 GHz. Utilizatorul primește 3 GB RAM și 32 GB pentru fișierele care se pot extinde cu utilizarea unui card de memorie. Camera plasată pe spate efectuează fotografii în 8 MP, camera web frontală este de 3.2 mp. Capacitatea bateriei este de 3500 mAh.

Samsung Galaxy Xcover 4Wiel de producători mari ierte pe segmentul de smartphone-uri blindate, concentrându-se pe dispozitive pentru beneficiarii de masă. Excepția este Samsung aici, care are de oferit echipament destul de interesant. Galaxy Xcover 4 a primit american certificat de rezistență MIL-STD 810G. Îl puteți descurca în mănuși groase. Are un buton suplimentar că puteți atribui o funcție selectată - de exemplu, pornirea unei lanterne.

Samsung Galaxy XCover 4 are un afișaj HD de 5 inch (720 × 1280 pixeli). Este demn de remarcat faptul că nu avem de-a face cu AMOLED, smartphone-ul a primit un afișaj LCD. Inima este procesorul original Exynos 7570, care constă din patru nuclee tratate cu un ceas de 1,4 GHz. La bord, vom găsi RAM de 2 GB și 16 GB pentru date, cu posibilitatea de a extinde cu un card microSD. Principalul, pe spatele camerei foto oferă fotografii în 13 MP, față este deja de 5 mp. Bateria are o capacitate de 2800 mAh.

Ulefone Armor Smartphone-2 de credit a pus în primul rând pe puterea carcasei, randamentul merge la al doilea plan. Pe fundalul acestora, Ulefone Armor 2 se distinge, care în structura blindată închide o specificație complet eficientă. Desigur, performanța este ridicată ca pe echipamentul acestui segment. Locuințele primite certificatul IP68, ar trebui să reziste la căderi, imersie în apă și să lucreze în condiții mai grele.

Ulefone Armor 2 deține un afișaj HD complet de 5 inch (1080 × 1920 pixeli). Performanța, cu toate acestea, oferă un procesor Helio P25 cu opt emiși până la 2,6 GHz. Depozitati utilizator Disputele 6 GB RAM și 64 GB pentru fișiere, nici un slot pentru card de memorie eșuează. Aparatul foto plasat pe spate efectuează fotografii în 16 mp, frontul face o autoie la o rezoluție maximă de 8 mp. Bateria are o capacitate de 4700 mAh.

MyPhone Hammer Energoyly Caracteristica dorită a unui smartphone, având de a lucra în condiții mai dificile, este un timp lung de lucru pe o singură încărcare. Da, trebuie să fie rezistent la căderi posibil, apă și praf, dar, de asemenea, ar trebui să reziste la toate lucrările de zi. MyPhone Hammer Energy îndeplinește aceste condiții. Carcasa a primit certificatul IP68, în plus, producătorul Boisters că smartphone-ul va funcționa chiar la o temperatură de până la -20 grade Celsius. Timpul lung de lucru va oferi o baterie de 5000 mAh, smartphone-ul poate fi folosit ca putere de bază.

MyPhone Hammer Energy a fost echipat cu un display HD de 5 inch (720 × 1280 pixeli). Inima este un procesor Quad-Core Metiatek MT6737 cu sincronizare de 1,5 GHz. Producătorul a folosit 2 GB RAM și 16 GB pentru fișierele cu opțiunea de a adăuga alte gigabyte utilizând o cartelă microSD. Camera principală plasată pe spate oferă 8 mp, frontul este de 2 mp.

Cat S60Smartfony Cat sunt cunoscute pentru rezistență ridicată pentru condiții dificile. Modelul S60 rezistă mai mult decât cele mai multe smartphone-uri cu certificatul numai IP68. Producătorul afirmă că smartphone-ul poate fi imersat în apă la o adâncime la 5 metri timp de 60 de minute. Căderea ei de la o înălțime de până la 1,8 metri. În plus, are o funcție unică - a fost echipat cu un aparat de fotografiat imagini termice.

CAT S60 oferă un ecran HD de 4,7 inch (720 × 1280 pixeli). Procesorul este un Snapdragon Ochitragon 617, care ajunge la calendarul de 1,5 GHz. Utilizatorul primește 3 GB RAM și 32 GB pe fișiere. Nu au existat sloturi de memorie. Camera principală, amplasată pe partea din spate a camerei de cameră de 13 mp, față este de 5 mp. O baterie cu o capacitate de 3800 mAh acceptă funcția de încărcare rapidă rapidă 2.0.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu