Principal » Android » Ce logo pentru a crea un program?

Ce logo pentru a crea un program?

Android  : Ce logo pentru a crea un program?

Aveți o companie, un site web sau un blog? Ai nevoie de un logotip? Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pe munca grafică sau o agenție creativă. Puteți încerca să creați un logo cu propriile forțe. Vă sfătuim ce aplicații pot fi utilizate în acest scop. 

Fără îndoială cel mai popular program grafic, ideal pentru crearea logo-ului, este Adobe Photoshop. Aplicația nu este ieftină, dar oferă o gamă largă de instrumente pentru proiectarea de la Logo atractiv zero.

Merită atenție este Coreldraw Graphics Suite X6 - Un editor extins care permite editarea și crearea graficelor raster. Programul are o interfață intuitivă și o mulțime de posibilități care ar trebui să fie suficiente pentru a proiecta un logo interesant și o editare ușoară deja existente.

Echivalentul liber al Photoshop este Gimp, Distribuit sub licența Open Source. Programul este un editor grafic extins care vă permite să creați grafică și să editați una existentă. Imagini.  GIMP nu este conceput pentru proiectarea logo-urilor, dar cu o mică constipație, poate fi utilizată pentru acest lucru. Un alt tip de instrument este Inxcape, De asemenea, disponibil gratuit.

Un program creat pentru proiectarea logo-ului este Producător logo. Programul nu este gratuit, dar după achiziționarea unei licențe, utilizatorul are acces la 10.000 de obiecte și forme și 50 de efecte grafice care pot fi utilizate în logotipul lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu