Principal » Android » Ce traducător online este cel mai bun?

Ce traducător online este cel mai bun?

Android  : Ce traducător online este cel mai bun?

Am fost condamnați de ani de zile să folosim programe de calculator comercial care vă permit să traduceți texte din diferite limbi. Cel mai adesea au fost aplicații care permit traducerea numai de la o limbă. Astăzi sunt traducători online care sunt liberi și foarte extinse.  Iată cele mai bune. 

Cel mai faimos traducător este traducătorul Google, în Polonia, cunoscut sub numele de Google Translator. Aplicația vă permite să traduceți textul de la zeci de limbi și să ascultați propoziții în limbi străine, datorită căruia traducătorul poate fi folosit pentru a învăța pronunția. Este demn de remarcat faptul că aplicația este adaptată pentru a traduce site-urile complete, care facilitează foarte mult în navigarea în rețea.

Google Traducere, Ca orice traducător de calculator, nu este perfect. Programul nu corespunde perfect traducerii în contextul propoziției, astfel încât conținutul nu poate fi luat necritic. Facilitarea în verificarea superiorului textului va fi dicționarul - doar faceți clic pe cuvânt pentru a afișa traduceri alternative. Tehnologia Google este folosită de creatori metransulator, Dar unele funcții, cum ar fi traducerea paginilor întregi, nu sunt disponibile.

Al doilea instrument popular și extins pentru traducerea textelor online este Bing Traducător a fost preluat de fotograful Microsoft. Programul are o funcționalitate similară ca traducător Google - vă permite să traduceți fragmente de text, pe toate site-urile și ascultarea fonetică.

Al treilea instrument merită atenție este Translatica, care utilizează resurse de dicționar, cum ar fi dicționarul mare, engleză-poloneză pwn. Serviciul nu are o astfel de funcționalitate suplimentară ca traducător Google sau traducător Bing, dar funcționează bine ca un traducător de text. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu