Principal » Internet » Ce televizor să cumpere? Câți centimetri alegeți?

Ce televizor să cumpere? Câți centimetri alegeți?

Internet : Ce televizor să cumpere? Câți centimetri alegeți?

Selecția televizorului în majoritatea cazurilor se bazează pe determinarea bugetului, iar următorul criteriu este ecranul diagonal. De obicei, toată lumea dorește să aleagă cea mai mare diagonală într-un anumit segment de preț, dar dacă o astfel de urmărire în spatele inciului are sens? Ce model selectați că achiziția este profitabilă?

 

Cu mulți ani în urmă, vârful viselor a fost un TV de 28 de inci Kinescope. El a luat o jumătate de cameră, dar el a dat o mare bucurie și mândrie când un vecin sau un prieten a venit să viziteze. Apoi au apărut televizoarele plasmatice și LCD, iar cu ele un ecran diagonal mai mare. Standardul a devenit ecrane de 32 și 40 de inchi. Astăzi, astfel de modele sunt considerate mici și bugetare. Deci, ceea ce a ales televizorul că achiziția a fost profitabilă?

Pogoń din spatele celui mai mare ecran nu este indicat, mai ales dacă avem un buget limitat. Deși putem cumpăra chiar și un ecran de 55 inch la un preț mai mic decât PLN 2000, dar va fi un model de bază fără multe sisteme de susținere și îmbunătățire, cu puțini conectori, fără module WiFi sau cu o rezoluție slabă. Mult mai bine să alegeți un model ușor mai mic, dar cu rezoluție 4K, cu un sistem TV inteligent (de ex. Android TV sau TIZEN) și alte opțiuni care vor afecta calitatea imaginii afișate.

Alegerea unei diagonale a ecranului, acordăm atenție și unde vom viziona televiziunea. Dacă aceasta este o cameră de zi foarte mare, o alegere mai bună va fi un ecran diagonal cel puțin 55 de centimetri. În camerele mai mici, un astfel de ecran mare nu poate fi verificat - vizionarea nu va fi convenabil, luminozitatea ecranului poate interfera în timp ce vizionați de la o distanță scurtă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu