Principal » Internet » Ce sistem de pe televizor va fi cel mai bun?

Ce sistem de pe televizor va fi cel mai bun?

Internet : Ce sistem de pe televizor va fi cel mai bun?

În prezent, televizoarele moderne elimină ușor smartphone-urile - în ele, de asemenea, funcția de bază a fost aproape evaporată de o multitudine de alte opțiuni. Odată ce televizorul a servit doar pentru a viziona programe, astăzi sunt centre multimedia reale care înlocuiesc multe dispozitive. Care sistem de pe televizor va funcționa cel mai bine?

În prezent, există trei sisteme principale de operare utilizate la televizor pe piață. Principalul este, desigur, Google Android TV, pe care îl vom întâlni în astfel de modele ca Sony, Philips sau TCL. În plus, distingem TIZEN OS pe televizoarele Samsung și WebOS pe televizoarele LG.

Cea mai mare versatilitate și flexibilitate atunci când vine vorba de aplicații și add-on-uri disponibile, se caracterizează de sistemul TV Android. Acest sistem care a fost mutat de la smartphone-uri după câteva simplificări. Aceasta înseamnă că majoritatea aplicațiilor cunoscute din telefonul dvs. smartphone pot fi pornite pe ecranul televizorului. Poate fi un browser web, o aplicație socială, o aplicație de site web cu filme, e-mail și chiar jocuri. Problema poate fi o complexment ușor mai mare și o scădere a performanței, în special pe modelele de televiziune mai ieftine.

Tizen OS și sistemele WebOS pe televizoarele Samsung și LG oferă o mai mare simplitate și stabilitate, din păcate, în detrimentul opțiunilor de flexibilitate și personalizare. Cu toate acestea, ele oferă o eficiență ridicată practic în toate condițiile și garantează că aplicațiile concepute în cadrul unui sistem specific vor fi efectuate fără nici o plângere.

În rezumat, utilizatorii puțin mai experimentați care se ocupă de capacitățile de personalizare ale televizorului și de instalarea multor cunoscute din smartphone-ul aplicației, ar trebui să aleagă un model cu TV Android. În caz contrar, sistemele TIZEN OS și WebOS va asigura servicii simple, stabile și funcționalități suficiente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu