Principal » Internet » Ce program PDF Playback?

Ce program PDF Playback?

Internet : Ce program PDF Playback?

Fișierele format PDF sunt din ce în ce mai populare. În acest format există facturi, facturi, instrucțiuni de operare, cărți, uneori scanări de documente etc. Din păcate, pentru a le deschide, este nevoie de un program special. Alternativa ideală va fi un instrument care, pe lângă funcțiile de redare și afișare, va oferi posibilitatea unei ediții simple.
Un astfel de program este, printre altele ABBYY PDF Transformator+. Acesta este un instrument lingvistic polonez pentru navigarea, editarea, gestionarea și transformarea documentelor PDF la alte formate, cum ar fi Doc, XLS, TXT, HTML, ODT și EPUB. Merită să ne amintim că programul ABBYY PDF Transformator+ Când convertiți, încercați să păstrați aspectul sursei și formatați astfel încât fișierul de ieșire să aibă același aspect ca și originalul.
Cu acest program, putem deschide fie un fișier PDF, fie să-l convertim în formatul editabil. Acest lucru este deosebit de util pentru persoanele care doresc să transforme rapid și eficient un număr mare de documente pentru a le putea juca pe orice dispozitiv fără cititorul de fișiere PDF instalat. În timpul editării în program ABBYY PDF Transformator+ Vă putem alătura propriile comentarii, adnotări, note etc. Acest lucru este util în special în companie când un document are acces la mai mulți angajați - toată lumea își poate adăuga propria opinie fără a fi nevoie de consultare etc.
După descărcarea fișierului de instalare, faceți clic pe acesta de două ori cu butonul stâng al mouse-ului, apoi selectați locația fișierelor temporare. După un timp, va apărea fereastra de instalare - selectați opțiunea de instalare a transformatorului ABBYY PDF+. După instalare, va apărea fereastra principală a programului.

Pentru a deschide un fișier PDF, faceți clic pe Deschis În partea stângă, apoi mergeți la locația documentului și faceți clic pe acesta de două ori cu butonul stâng al mouse-ului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu