Principal » Android » Ce program de citire a textului?

Ce program de citire a textului?

Android  : Ce program de citire a textului?

Aveți probleme oculare? Sau poate doriți să citiți seria TV preferată pentru a citi seria dvs. preferată?  Selectați programul de citire a textului și uitați de necazul. 

Sintetizatoarele de vorbire vă permit să citiți textul în timp real. Puteți lipi textul de exemplu în fereastra de aplicații. Un articol de la Internet sau subtitrări pentru film.  Mecanismul de calculator va citi textul pentru dvs. și puteți configura viteza de citire, volumul și tipul de voce. Programul poate activa ca textul înregistrat să fie înregistrat într-un fișier de sunet sau să trăiască. Numai ce instrument?

Fără îndoială, cel mai popular program din Polonia este Ivona, care a câștigat publicitate în lume de ani de zile. Cu zeci de limbi disponibile și o calitate bună a sunetului, Ivona este un lider de piață. Programul are o funcționalitate extinsă, este exactă și intuitivă, deci chiar și persoanele în vârstă se pot ocupa de serviciul său. Înainte de a cumpăra o versiune completă, puteți verifica versiunea demo IVONA Reader. IVONA este, de asemenea, disponibil într-o versiune de încercare, pe net, Fără a fi nevoie să descărcați aplicații.  

Dacă Ivona nu corespunde așteptărilor dvs., alte programe sunt disponibile pe piață.în. Acapela și Loquendo Tts. Ambele pot fi verificate în versiunea demo, în fereastra browserului. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu