Principal » Internet » Care este cel mai bun jucător multimedia pe Android?

Care este cel mai bun jucător multimedia pe Android?

Internet : Care este cel mai bun jucător multimedia pe Android?

Numărul de aplicații pe sistemul de operare Google Android este imens, motiv pentru care alegerea este foarte dificilă. Memoria aglomerată cu programe medii nu are sens, deci merită să verificați ceea ce merită atenția. Să verificăm atât de recomandat de către toți playerul media N7Player merită spațiu pe telefonul smartphone.

Program N7Player Se caracterizează printr-o interfață foarte convenabilă care vă permite să navigați rapid la toate directorul sau locațiile muzicale în care stochează muzica preferată. Cele mai mari avantaje nu ar trebui să fie doar o eficiență ridicată a muncii, ci și un egalizator de sunet dinamic care îmbunătățește semnificativ calitatea cântecelor jucate chiar și de calitate scăzută. 

De asemenea, merită menționat posibilitatea descărcării automate a albumului, în timp ce EtCi va aprecia oportunitatea de a personaliza aspectul cu multe piei. Desigur, vă putem separa muzica în funcție de diferite criterii, adică. albume, artiști, specii, playlisturi, foldere etc. Printre cele mai importante formate cu care se va ocupa N7Player Există mp3, mp4, m4a, mijloc, flac, AAC. 

De asemenea, merită menționat posibilitatea de editare a etichetelor pentru aceste formate, precum și funcția comutatorului de timp, care poate fi utilă de exemplu. Melomatele care iubesc să asculte muzică la culcare. După instalare, vor apărea, de asemenea, mai multe widgeturi interesante, ecranul de blocare în timpul redării se va schimba - se va afișa albumul, iar în tavă va apărea o listă a tuturor melodiilor din coadă. 

Merită să ne amintim că aplicația este gratuită, dar după 14 zile după instalare, unele opțiuni vor fi dezactivate. Cu toate acestea, dacă cererea va apela la cineva, merită să cheltuiți câteva zloți pe o soluție rafinată și funcțională. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu