Principal » Internet » Ce aplicații pe cardul Android SD?

Ce aplicații pe cardul Android SD?

Internet : Ce aplicații pe cardul Android SD?

Într-un anumit smartphone-uri Android, din păcate, este adesea insuficient și se întâmplă că nu putem instala toate jocurile și aplicațiile pe care am dori să le folosim. Există un consiliu! Tot ce trebuie să faceți este să configurați telefonul nostru, astfel încât totul să fie instalat în mod implicit pe o cartelă de memorie Micro SD externă. Veți afla cum să o faceți din textul de mai jos. Vă invităm să citiți.

Cu ceva timp în urmă, Google oferă opțiunea de a transfera aplicații instalate și jocuri de cărți de joc. Din păcate, acest proces este destul de temple și necesită o mulțime de clicuri de la noi. Cum să-l eviți? La început, trebuie să descărcați SDK Android System. După pornirea telefonului smartphone, asigurați-vă că este setat în modul de depanare USB. Setări> Conectare de la PC> Mod de conectare USB.

După instalarea SDK Android pe computerul nostru, ne alăturăm acțiunii. Conectați telefonul la computer cu un cablu USB. Apoi faceți clic pe Start și introduceți Enter Cmd. Va apărea o linie de comandă. Pe linia de comandă, folosind comenzile de bază, găsim un catalog de la SDK. Cel mai bine este să îl plasați direct pe unitatea C și apoi să utilizați comanda CD într-un mod simplu de ao găsi (C: / SDK).

Acum introducem comanda pe linia de comandă Adb shell pm setinstallocație 2i. Gata! De acum în toate jocurile și aplicațiile vor fi instalate direct pe cartela de memorie a telefonului smartphone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu