Principal » Internet » Jakojade cu reduceri mari pentru bilete pentru plata BLIK

Jakojade cu reduceri mari pentru bilete pentru plata BLIK

Internet : Jakojade cu reduceri mari pentru bilete pentru plata BLIK

Aplicația Jakodojade, folosită pentru a căuta conexiuni de transport public și pentru verificarea programelor, a primit recent posibilitatea de a cumpăra bilete. Acum, utilizatorii de aplicații care plătesc cu ajutorul unui Blik vor primi reduceri mari - a început o nouă promoție.

Așa cum am raportat recent, în Jakojada, puteți cumpăra deja un bilet de transport public în Leszno, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Wejherowo, Reda, Rum și, de asemenea, în Varșovia și Łomianki. Nu toate aceste orașe au fost pe lista de noi promoții.

După plata Blik în aplicația Jakojade, puteți utiliza la fel de mult ca o reducere de 50% (maxim 15 PLN). Promovarea se aplică între 11 decembrie 2017 și 10 ianuarie 2018 sau până la epuizarea fondului de premiere. Îl puteți folosi în Tri-City, Varșovia și Leszno.

Toată lumea poate folosi promovarea de câte ori. Detaliile sunt disponibile în regulamente. Pe de altă parte, puteți găsi aplicația în baza noastră de date software - o versiune pentru Android și IOS este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu