Principal » Internet » Care este alternativa la motorul de căutare Google?

Care este alternativa la motorul de căutare Google?

Internet : Care este alternativa la motorul de căutare Google?

Căutarea pe Internet a fost dominată de Google, dar alte branduri se luptă și pentru piața dvs. Astăzi ne vom uita la ceea ce este o alternativă la acest monopol.

Cel mai mare concurent este Bing - un motor de căutare Microsoft, caracterizat printr-o bună eficiență (rezultate de calitate) și o mare prezentare - o interfață curată, imagini minunate în fundal - atrage la Bing. Motorul de căutare este disponibil în versiunea lingvistică poloneză. 

Al doilea mecanism de căutare este Yahoo!, Cu toate acestea, în Polonia nu este o soluție populară. Serviciul este disponibil în versiunea lingvistică poloneză. Pentru minusuri, puteți găsi prezentarea non-modernă a rezultatelor.

Atenția a treia merită este un motor de căutare este DuckDuckgo - un proiect independent care se evidențiază cu respectul ridicat pentru confidențialitate. Producătorul asigură că nu stochează informațiile de căutare, nu încearcă să combine rezultatele pentru a sugera anunțuri. Pentru cei care încearcă să ofere anonimatul rețelei (care nu este posibil 100% posibil) - DuckDuckgo pare a fi cea mai bună propunere. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu