Principal » Internet » Cum să eliberați locul în memoria telefonului smartphone fără a elimina jocurile și aplicațiile

Cum să eliberați locul în memoria telefonului smartphone fără a elimina jocurile și aplicațiile

Internet : Cum să eliberați locul în memoria telefonului smartphone fără a elimina jocurile și aplicațiile

"Memoria prea mică nu poate fi instalată ". Aceste informații cheltuiesc adesea un vis de la pleoape cu suporturi smartphone și comprimate Android când instalează aplicații sau jocuri mari. Pentru a-și păstra punctul de vedere, trebuie mai întâi să efectueze câțiva pași simpli care ne vor permite să câștigăm mai mult spațiu în memoria internă a dispozitivului nostru. În prezent, Google Play, găsim o mulțime de programe și jocuri, care adesea iau câteva sute de megaocteți. Smartphone-ul mediu este echipat cu o memorie internă de până la 2 până la 8 GB. Deci, cum vedeți, nu este greu să o umpleți. Ce trebuie să faceți pentru a avea loc întotdeauna pentru un software nou, interesant? Citeste mai mult!

De ceva timp, împreună cu introducerea pe piața Android din 4.0 utilizatori de smartphone-uri și tablete au posibilitatea de a se deplasează jocuri instalate și aplicații din memoria internă pe un card de memorie microSD, fără a fi nevoie să rădăcină sistemul. Înrădăcinare deblochează capacități suplimentare, dar cu toate acestea cauzează pierderea garanției.

Mai jos descriem cum să deplasați cu ușurință software-ul pe o cartelă de memorie pentru a elibera spațiu pentru mai multe aplicații. După deblocarea ecranului principal, faceți clic pe Aplicații, Apoi, derulați deskte-ul până când găsim pictograma corespunzătoare Setări. Noi o alegem.

 

O altă acțiune de făcut este alegerea opțiunilor Aplicații. Când facem acest lucru, o listă a tuturor jocurilor și programelor instalate va fi lansată de ochii noștri. Apoi, la rândul său, alegem cele pe care am dori să le transferăm pe un card de memorie. Vă sugerăm să porniți de la Apek ocupând cel mai mult spațiu. În cazul nostru, acest lucru este de aproximativ 26MB Pocket Rally Lite - Deci, faceți clic pe pictograma potrivită.

 

Monitorim imediat pe ecranul ecranului. Vom găsi informații detaliate despre cât de mult are loc acolo unde este instalat și cât de mult utilizează memoria cache. Cu toate acestea, suntem interesați de buton Deplasați-vă pe cardul SD:

După ce faceți clic, trebuie să așteptăm un moment. În funcție de dimensiunea aplicației, aceasta este câteva câteva zeci de secunde. Când procesul proeminentă corect. Butonul ales se va schimba la Treceți la telefon.

În acest fel, am lansat dispozitivul nostru în memoria internă a dispozitivului nostru pentru următorul APKI util. Cu toate acestea, dacă se dovedește că nu este suficient, facem cu jocuri și programe succesive. Întregul proces ia literalmente câteva minute și vă permite să economisiți o mulțime de spațiu și ușor accelerați telefonul smartphone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu