Principal » Internet » Cum să creșteți capacitatea Dropbox pentru GRATUIT

Cum să creșteți capacitatea Dropbox pentru GRATUIT

Internet : Cum să creșteți capacitatea Dropbox pentru GRATUIT

De ceva timp, discurile virtuale au crescut din ce în ce mai populare. Se datorează în primul rând ușurința accesului și lipsei de a vă îngrijora de deteriorarea mecanică. În prezent, mai multe companii disponibile pe piață care oferă spațiu liber în nor. Aceste oferte sunt adesea destul de slabe în comparație cu versiunile plătite. Cel mai popular disc virtual este, fără îndoială, un serviciu Dropbox. În prezent, în versiunea gratuită, primim spațiu de 2 GB la dispoziția dumneavoastră. Următorul text vă va spune cum putem mări această suprafață până la aproximativ 20 GB. Complet gratuit!

La început, după instalarea aplicației desktop Dropbox Du-te la secțiune Lua, sau tutorial. Veți primi unul suplimentar pentru viziunea sa 250 MB spaţiu.

Un alt truc care permite obținerea de megaocteți suplimentari constă în combinarea Dropbox cu conturile pe site-urile de rețele sociale (Facebook și Stare de nervozitate). Pentru conectarea la Dropbox de unul dintre ei, primim 125MB. În plus, dacă începem să urmăm serviciul @dropbox pe Twitter, vom primi un alt 250MB. Deci, datorită portalurilor de rețele sociale, suntem capabili să primim împreună până la 500 Megabytes suplimentare.

Deoarece comunitățile sunt deja menționate, merită menționat posibilitatea de a recomanda Dropbox 'și prietenii dvs. În acest caz, suntem capabili să obținem un total de până la 16 GB (500MB pentru fiecare persoană). Pentru a recomanda serviciul Dropbox prietenilor dvs., vă rugăm să folosiți Browser-ul de aplicare. În setările sale, introduceți opțiunile de spațiu bonus. Și faceți clic pe Invită un prieten. Pentru fiecare dintre prietenii invitați, care vor decide să instaleze programul, vom primi mai sus 500MB.

Dacă încă mai avem puțin pentru a obține încă 3 GB datorită serviciului Încărcarea camerei. Această caracteristică este disponibilă de la nivelul aplicației mobile pentru dispozitivele cu iOS sau Android. Datorită ei, toate fotografiile au făcut fotografiile exportate imediat în dosarul Dropbox de pe computerul nostru. După ei, le putem mișca într-un loc complet diferit, câștigând spațiu suplimentar datorită acestui lucru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu