Principal » Gaming » Cum de a crește fluiditatea jocului?

Cum de a crește fluiditatea jocului?

Gaming  : Cum de a crește fluiditatea jocului?

Computerul dvs. nu contează cu cele mai recente jocuri pe calculator? Puteți încerca un pic pentru a crește netezimea jocului. Aici este o mână de sfaturi. 

În primul rând, merită să verificați care este de fapt netezirea jocului - în acest scop, instalați programul FRAPS. Deși majoritatea funcțiilor sale sunt deblocate numai după plata pentru versiunea completă, ediția gratuită este ideală pentru a verifica lichiditatea grafică afișată. Porniți Frapsa, executați jocul - un contor de cadre va apărea în colț. Dacă oscilează în termen de 30 de sute - atunci putem vorbi despre un joc lichid. Pe deplin optimă este fluiditatea la 60 FPS, deși unele jocuri (de ex. Nevoie de rivalii de viteză) au un număr blocat de cadre de până la 30 de sute.

Dacă nu aveți prea mult pentru un joc neted, puteți începe procesul de creștere a fluidității jocului. 

Înainte de a începe jocul, asigurați-vă că nu aveți programe suplimentare activate: browser web, programe grafice, un player media sau un comunicator online. Deși mulți dintre ei încărcați ușor memoria și procesorul, împreună pot afecta efectiv capacitățile computerului. Mai ales când browserul nostru are multe cărți și add-on-uri - pot lua sute de megabytes de memorie RAM. 

Apoi, merită instalarea jocului Booster, care vă permite să optimizați sistemul de operare - dezactivează procesele inutile și curăță memoria. Programul vă permite să configurați toate opțiunile sau funcționarea în modul automat. Utilizarea jocului Booster vă permite să măriți lichiditatea jocului. 

Ultimul mod, cel mai riscant mod este de a transforma placa grafică, dar aceasta este o modalitate pentru cei mai avansați utilizatori care știu ce fac și își asumă riscul de a pierde garanția și posibilitatea de a deteriora placa grafică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu