Principal » Internet » Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. Android?

Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. Android?

Internet : Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. Android?

Doriți să faceți o captură de ecran pe telefonul dvs. Android, dar nu știți cum să o faceți? În direcția de mai jos, prezentăm sfatul practic, datorită căruia puteți face cu ușurință screenshot-ul de pe telefonul dvs. Android.


Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. Android?
În general, majoritatea telefoanelor echipate cu Android din versiunea 4.1. Are o modalitate de a face screenshot-uri. Pentru a lua o captură de ecran, În același timp, apăsați butonul responsabil pentru blocarea puterii și a ecranului și a butonului de reducere a volumului. După un timp, ținând aceste 2 butoane ar trebui să înconjoare ecranul atunci când faceți fotografii - vom auzi, de asemenea, un sunet caracteristic. Screenshot este salvat automat în memoria internă. Pentru ao vizualiza, mergeți la dosar Imagini / Descrise / Imagini / Fotografii. Această metodă funcționează m.în. Pe dispozitivele: Sony Xperia, LG L5, Alcatel C7 si altii.
Cum să faci o captură de ecran pe galaxia Samsung?
Ușor de ecran de ecran în smartphone-uri Samsung Galaxy. Pentru a lua o captură de ecran, Țineți apăsat butonul de pornire (simbolul de cabana, care indică revenirea la ecranul principal) și butonul de alimentare. După ce ați ținut câteva secunde de ambele butoane, vom lua o captură de ecran, care se va înscrie automat în memoria internă. Pentru ao vizualiza, mergeți la dosar Imagini / Descrise / Imagini / Fotografii. Această metodă funcționează m.în. Pe dispozitivele: Galaxy S3, Galaxy Nota 3, Galaxy S4, Galaxy Tend.

Recomandat
Lasă Un Comentariu