Principal » Android » Cum se face o carte de vizită în cuvânt?

Cum se face o carte de vizită în cuvânt?

Android  : Cum se face o carte de vizită în cuvânt?

Microsoft Word nu este cel mai bun instrument pentru crearea de carduri de vizită, dar nu înseamnă că nu există o astfel de posibilitate. Cu puțină răbdare și muncă, putem crea o carte de vizită simplă și o imprimăm pe cont propriu. Cum să o facă? Acesta este un ghid pentru a face o carte de vizită în cuvânt.

În cazul cuvântului 2007 pentru a crea o carte de vizită, ar trebui să alegeți meniul Corespondenţă Pe bara de instrumente.  Apoi selectați Etichete. Selectați acolo Opțiuni Și găsiți pe listă Carte de vizită. Următorul Creați un document nou. Veți primi un șablon cu tabele care vă permit să obțineți o carte de vizită de dimensiuni standard. Pentru alte versiuni Microsoft Word, acesta va fi similar: găsiți plicul și eticheta (Word 2002, 2003) și practic urmați. 

Acum, problema completării conținutului cardurilor de vizită și a tipăririi. 

Aplicația pe artiștii clipi va fi mai degrabă o idee proastă, deci merită să ajungem la un alt tip de grafic. Logo-ul companiei sau fotografia asociată cu un anumit serviciu NP. Apăsați fotografia mașinii pentru cartea de vizită a atelierului. Rețineți să nu încălcați drepturile drepturilor de autor. Nu fiecare fotografie de pe Internet poate fi modificată în mod liber. În valoare de căutare pentru fotografii din domeniul public (domeniul public). 

Când imprimați o carte de vizită, nu uitați să utilizați o hârtie mai groasă, astfel încât cartea de vizită părea solidă și poate fi ușor introdusă în portofel. 

Notă: Puteți utiliza șabloanele cardurilor de vizită pe care Microsoft le-a pregătit. Le puteți găsi pe // Office.Microsoft.Com / pl-pl / șabloane / lucrări - TC006207168.ASPX. Apoi, descărcați șablonul, deschideți-l și înlocuiți datele, etc grafică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu