Principal » Android » Cum de a face o carte de vizită în pictorie?

Cum de a face o carte de vizită în pictorie?

Android  : Cum de a face o carte de vizită în pictorie?

Paint este un program grafic de bază inclus în Windows. În ciuda inconsecvenței sale, poate fi folosit în multe scopuri. Unul dintre ele este crearea unei cărți de vizită. 

Există programe concepute pentru proiectarea cărților de vizită, dar dacă nu doriți să utilizați un astfel de instrument, deschideți durerea. 

Din păcate, nu putem ajusta dimensiunea imaginii în funcție de scala centimetru, dar puteți utiliza o consecință. Dimensiunea zonei cărții de vizită poate fi determinată prin conversia centimetrilor pe pixeli. Pentru a face acest lucru, selectați opțiunea Vedere Și activați Linia. În partea de jos a ecranului există informații despre dimensiunea imaginii.

Dimensiunea standard a cărții de vizită în Polonia este 9 cm pentru 5 cm. Aceasta înseamnă că zona de desen din vopsea trebuie să fie setată la dimensiune:  340 pixeli x 189 pixeli.

Folosind etichete de pe colțul spațiului alb, personalizați dimensiunea, privirea în jos pe ecranul unde apare informații despre lățimea și înălțimea în pixeli. 

După pregătirea zonei de lucru, puteți începe să adăugați conținut. Începeți cu fundalul: poate fi o culoare uniformă sau o fotografie încărcată de opțiune Pastă de la

Dacă fundalul este mai mare decât spațiul de lucru, acesta va fi crescut la dimensiunea imaginii. Pentru a evita acest lucru, poate schimba imaginea pe dimensiunile 340 x 189 pixeli, folosind orice program grafic, de ex. IRFANVIEW (combinația de chei Ctrl + R). 

După pregătirea graficei, puteți introduce conținutul utilizând literele a. Veți salva cartea de vizită finalizată în orice vârf grafic și puteți imprima.

Recomandat
Lasă Un Comentariu