Principal » Software » Cum se face o ecrane pe un computer?

Cum se face o ecrane pe un computer?

Software  : Cum se face o ecrane pe un computer?

Uneori descărcarea fotografiei nu este posibilă. Un alt moment vrem să salvăm o bucată de pagină, un site web sau o clipare desktop selectată. Cum să o facă? Să verificăm cât de repede și pur și simplu un ecran pe computer.

Cea mai ușoară modalitate este de a instala și utiliza o aplicație dedicată care va fi convenabilă, multifuncțională și intuitivă. Cu toate acestea, dacă cineva face ecranul de ecran foarte rar, instalarea unui program suplimentar trece cu obiectivul. Prin urmare, merită să cunoașteți o modalitate care să permită ecranul ecranului fără a utiliza niciun program extern în acest scop. Tot ce trebuie să faceți este Windows și aplicația grafică de bază pentru NP. A picta.

Pentru a efectua un ecran pe computer, apăsați tasta PRT SC (Imprimare Screen) de pe tastatură. Acesta este situat în partea dreaptă a tastelor ENTER și a tastelor direcționale. O fotografie cu ecran cu conținutul său curent va fi salvată în tava de sistem, datorită cărora le vom putea lipi în orice program grafic. Pentru a face acest lucru, pur și simplu deschideți vopsea, apoi apăsați Ctrl + V Combinație. Apoi, putem lipi imaginea pentru a decupa sau a tăiat elementul selectat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu