Principal » Internet » Cum se face o fotografie dintr-o fotografie în Photoshop?

Cum se face o fotografie dintr-o fotografie în Photoshop?

Internet : Cum se face o fotografie dintr-o fotografie în Photoshop?

Adobe Photoshop este un program grafic avansat folosit de amatori și profesioniști. Datorită lui, putem purta rapid o fotografie, facem o logo companie sau creați un grafic complet nou, frumos. Totul depinde de abilități. Dacă doriți să convertiți rapid orice imagine la desen sau schiță, tot ce trebuie să faceți este să petreceți câteva minute pentru a citi partea completă a acestui ghid.

Întreaga funcționare a transformării oricărei imagini la schiță / desen nu trebuie să dureze mai mult de 5 până la 10 minute și nu este complicată, ar trebui să se ocupe, de asemenea, de ea chiar și cu utilizatorii începători ai Adobe Photoshop. 

După începerea programului, deschidem imaginea pe care dorim să o convertim și să creăm cele două exemplare. Putem face acest lucru de două ori CTRL + J. Apoi selectați Stratul nr. 1 Și îl schimbăm pe o fotografie în format negru (comenzi rapide Shift + Ctrl + U). Activitate repetată analogic pentru copierea stratului 1. Acum alegem din meniul de sus Imagine> Ajustare> Daune sau folosim o comandă rapidă de la tastatură Ctrl + și.

Timp pentru a schimba modul de opacitate stratului (copia stratului 1) pentru a lumina (din meniul derulant din partea superioară a ferestrei stratului, alegeți strălucire). Un alt pas va fi selectat din meniul superior Filtru> Blur> Blur Gaussian și stabilirea coeficientului în funcție de preferințele dvs. (puteți încerca 4). În acest fel, am creat o frumoasă schiță de desen de la fotografia noastră. Adevărat că nu este nimic dificil?

Recomandat
Lasă Un Comentariu