Principal » Software » Cum se face o imagine de disc?

Cum se face o imagine de disc?

Software  : Cum se face o imagine de disc?

Uneori se întâmplă că folosim așa-numitul. Poze cu discuri, adică, de obicei, fișiere stocate în format ISO. Acestea sunt digitale, salvate pe hard diskul versiunilor computerului de CD-uri CD-uri sau DVD-uri. Acestea conțin cel mai adesea muzică, jocuri, videoclipuri sau programe. Dacă am dori să creăm o imagine a unui astfel de disc?

La început, vom avea nevoie de o aplicație specială care vă va permite să creați o imagine de disc în format ISO. Ideal în acest scop este potrivit în acest scop LC Creator ISO. Odată ce primim și vom instala acest program, urmăm instrucțiunile de mai jos:

La început, punem pe unitatea optică cu datele pe care doriți să le creați o imagine și să porniți programul LC Creator ISO. În panoul nou deschis, alegem Creați ISO, și apoi selectați un loc pe hard disk, unde această imagine trebuie salvată. În domeniu Nume de fișier Introducem numele pentru fișierul ISO, adică imaginea pe care o creați și faceți clic pe buton salva.

Acum este pornit procesul de creare a unei imagini de disc, care este complet automat, iar progresul său este vizibil pe ecran. După finisare, verificăm locația selectată anterior dacă imaginea noastră a fost salvată corect. Gata. Tocmai am reușit să creăm o imagine de disc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu