Principal » Internet » Cum se face routerul mobil de pe telefonul dvs. smartphone cu Android

Cum se face routerul mobil de pe telefonul dvs. smartphone cu Android

Internet : Cum se face routerul mobil de pe telefonul dvs. smartphone cu Android

Internetul este omniprezent astăzi. În plus față de casă, datorită posesiei comprimatelor și a smartphone-urilor, ne împingem din ce în ce mai mult pe web pe călătorie, la școală, într-un timp liber pe o bancă de parc. Pachetele de internet oferite de operatorii de rețea mobilă devine mai mare și mai ieftină. Cu toate acestea, comoditatea utilizării internetului la telefon nu se spală la cea pe care o oferă computere tipice echipate cu o tastatură fizică și un ecran de dimensiuni mai mari. Dacă ne-ar dori să scrie și să trimită un e-mail mai lung sau doar să verificați ceva pe un ecran de laptop mai mare, iar noi nu suntem într-un interval de orice rețea WiFi, putem crea astfel printr-un smartphone cu Android! Această soluție vine, de asemenea, la îndemână la domiciliu, în prezent, de exemplu, când vine vorba de eșecul rețelei, iar îndepărtarea acesteia poate dura câteva zile.

Întreaga operație nu este complicată - următorul text vă va arăta în câțiva pași ca și cu un smartphone cu Android pentru a crea un router WiFi portabil. La începutul începerii intrării în opțiunea de meniu principală Setări. Apoi faceți clic pe fila MAI MULT, Și alegem Retele mobile, și apoi Activați transmisia de date

Acum este timpul să configuram corect rețeaua WiFi. În acest scop, revenim la meniu Setări Și alegem Mai mult> Punct de acces Wi-Fi portabil și set APRINDE.

Acum, pe ecranul smartphone-ului va fi afișat pentru a ne avertiza cu privire la posibilitatea de a încărca de către operator pentru utilizarea unui pachet de date. Cu toate acestea, dacă abonamentul nostru include un pachet gratuit, nu trebuie să ne îngrijorăm prea mult dacă nu depășim limita stabilită.

                   

În acest fel, ați făcut-o aproape la sfârșit. Acum, în scopuri de siguranță, ar trebui să stabilim parola corespunzătoare pentru rețeaua noastră WiFi, astfel încât persoanele neautorizate să nu o utilizeze. În acest scop, alegem o opțiune Setați punctul de acces WiFi. Două câmpuri vor apărea pe ecran

- Identificatorul rețelei SSID (aici introducem orice nume pentru rețeaua noastră),

- WPA2 PSK (aici introducem o parolă de siguranță).

Din acel moment ne putem bucura de rețeaua mobilă WiFi oriunde suntem. Pentru o astfel de rețea poate fi conectată la orice număr de computere sau alte dispozitive echipate cu o cartelă WiFi (tablete, televizoare inteligente, alte smartphone-uri). Întreaga operațiune nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu