Principal » Gaming » Cum de a face un joc video?

Cum de a face un joc video?

Gaming  : Cum de a face un joc video?

Doriți să înregistrați un videoclip dintr-un joc preferat, dar nu știți cum să faceți acest lucru? Vă sugerăm cum să faceți un joc video!

Problema de bază este programul de capturare a imaginii. Cele mai populare și cele mai potrivite pentru a lucra cu jocuri video este Faups - Un instrument cunoscut de mulți ani, bine avansând cu înregistrarea într-un format de film fără pierderi din tot jocul. Începeți doar programul, apoi jocul și activați înregistrarea jocului cu un singur buton (de ex. F9). Următoarea înregistrare a sângelui. Fișierele sunt salvate fără comprimare, ceea ce reduce sarcina calculatorului, dar necesită un spațiu pe disc mare. 

Dezavantajul fracilor este că nu este liber - este necesar să cumpărați o licență, deoarece versiunea de testare vă permite să înregistrați clipuri care nu depășesc 30 de secunde. Din păcate, nu există nici o alternativă recomandată, gratuită. 

Puteți folosi acest lucru TIC nervos, care vă permite să efectuați o transmisie online din joc pe care o puteți deplasa mai târziu sub forma unui fișier video pe YouTube. Dacă ideea dvs. țintă este de a publica materiale pe web, va fi cea mai bună idee.

Recomandat
Lasă Un Comentariu